reklama
oczekujaca23
Fanka BB :)
O jeju !! Ale bym chciała , żeby w moim przypadku też tak było . A później już przyrastała dobrze ?Moja beta dzien przed terminem miesiączki wynosiła 30. Obecnie 17tc
Magda8888
Kochana moja beta 9,91 właśnie ma 3,5 roku i gdera mi nad uchem jak właśnie karmie jej brata i staram się aby usnął.
Swoją drogą beta z małym dwa dni po spozniajacej się miesiączce 47.
Poprostu jesteś bardzo krótko po zagnieżdżeniu i dopiero zaczęła się wytwarzać.
Czekamy na wieści jutro.
Czekamy na wieści jutro.
oczekujaca23
Oczywiście dam znać jaki wynikKochana moja beta 9,91 właśnie ma 3,5 roku i gdera mi nad uchem jak właśnie karmie jej brata i staram się aby usnął.
Czekamy na wieści jutro.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Też tak miałam Baaaa a to potem nie było pęcherzyka jak powinien być, potem znowu zarodka... ile ja się naczytałam i wystresowałam a już będę wskakiwać w 27 tc Nie czytaj tyle! Ważne żeby przyrost był odpowiedni. Dziewczyny dobrze mówią że beta startuję prawie od zera a podwaja się co 2 dni. To jak miałaś betę np 5 (pow 5 mówimy o ciąży) to przecież nie urośnie do 300 w 2 dni
oczekujaca23
O jeju Ty to dopiero się najadlas stresu. Ale w moim przypadku jeśli wszystko będzie okej to oznacza, że owulacja się przesunęła . I pewnie też wszystko byłoby wtedy opóźnione tak sobie myślęTeż tak miałam Baaaa a to potem nie było pęcherzyka jak powinien być, potem znowu zarodka... ile ja się naczytałam i wystresowałam a już będę wskakiwać w 27 tc Nie czytaj tyle! Ważne żeby przyrost był odpowiedni. Dziewczyny dobrze mówią że beta startuję prawie od zera a podwaja się co 2 dni. To jak miałaś betę np 5 (pow 5 mówimy o ciąży) to przecież nie urośnie do 300 w 2 dni
oczekujaca23
Dzisiejsza beta 66
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
U mnie właśnie owulacja była opóźniona i wychodziła młodsza o prawie tydzieńO jeju Ty to dopiero się najadlas stresu. Ale w moim przypadku jeśli wszystko będzie okej to oznacza, że owulacja się przesunęła . I pewnie też wszystko byłoby wtedy opóźnione tak sobie myślę
Piękny przyrost! ❤ Rośnijcie zdrowoDzisiejsza beta 66
oczekujaca23
Wczorajsza beta 474 mIu
W czwartek USG
W czwartek USG
reklama
Magda8888
I jak tam?Wczorajsza beta 474 mIu
W czwartek USG