reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieznośne chrapanie w ostatnim trymestrze

szalonemarzenia1i5

Zaciekawiona BB
Cześć wszystkim. Jestem obecnie 35+3tc, od 4 tygodni zaczęłam strasznie chrapać.. Nie pomaga nic, leżę na płasko, wysoko, nawilżacz powietrza też nie działa, krople do nosa też nic nie dają... Czy macie może jakieś sprawdzone sposoby/leki? Dziś w nocy zaczęły się pojawiać bezdechy, wieczorem mam rozmowę z moja doktorka, boję się o dziecko bo wiadomo - bezdechy nie znaczą nic dobrego...

Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.

reklama
Powiem ci, że ja całe życie nie chrapałam, a teraz po ciąży tez nie chrapię.
Ale właśnie w 3trymestrze to mąż mnie nagrał żeby mi pokazać JAK BARDZO chrapię 🤭
To było jak rżnięcie twardego drewna zardzewiałą piłą mechaniczną 😂
Pod koniec 3 trymestru chrapałam nieraz tak bardzo, że samą siebie wybudzałam 🙈
Po porodzie automatycznie przestałam.

Leż bokiem, na plecach też mnie przytykało.

Powiem ci, że ja całe życie nie chrapałam, a teraz po ciąży tez nie chrapię.
Ale właśnie w 3trymestrze to mąż mnie nagrał żeby mi pokazać JAK BARDZO chrapię 🤭
To było jak rżnięcie twardego drewna zardzewiałą piłą mechaniczną 😂
Pod koniec 3 trymestru chrapałam nieraz tak bardzo, że samą siebie wybudzałam 🙈
Po porodzie automatycznie przestałam.

Leż bokiem, na plecach też mnie przytykało.
Właśnie też jestem w stanie siebie obudzić, ja to się jeszcze zdrzemne w ciągu dnia, ale szkoda mi mojego męża który musi chodzić do pracy 😓

Do góry