reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niewydolność szyjki, lejek

natka9898

Początkująca w BB
25tc, od paru dni miałam kłucia w pochwie i zwiększoną ilość śluzu. Poszłam do swojego lekarza prowadzącego i okazało się że szyjka niby ma 3,5 cm ale wewnątrz zrobił się lejek. Dostałam duphaston, nospe, magnez i nakaz leżenia do następnej wizyty. Bardzo się martwię :( czy ten „lejek” może się z powrotem zamknąć? Jak u was to wyglądało? :(

reklama
25tc, od paru dni miałam kłucia w pochwie i zwiększoną ilość śluzu. Poszłam do swojego lekarza prowadzącego i okazało się że szyjka niby ma 3,5 cm ale wewnątrz zrobił się lejek. Dostałam duphaston, nospe, magnez i nakaz leżenia do następnej wizyty. Bardzo się martwię :( czy ten „lejek” może się z powrotem zamknąć? Jak u was to wyglądało? :(
Ja miałam taką sytuację od 27 TC. Luteina i oszczędzający tryb życia. Młody urodził się 4 dni przed terminem w 39 TC🙂

Może się zamknąć ja w 23 tyg miałam rozwarty cały kanał a szyjka spadła do 1,6cm założyli mi szew. Nie martw się na pewno będą kontrolować jak będzie coś nie tak to w porę zareagują

Do góry