Hej, mam problem, od 9 dni walcze z zaparciami ktore nie chca odpuscic. Jem duzo jablek w kazdej postaci, swiezo wyciskane soki z jablek, otreby, platki owsianne,siemie lniane, suszone sliwki, kiwi, activie ale to nic nie pomaga. Od 2 dni probuje sobie ulzyc czopkami eva/qu ktore mialy magicznie pozbyc sie problemu po 15 min. Nic z tego. Nie mam juz sil na to. Czuje sie coraz gorzej. Mdlosci, odbijanie i tak w kolko. Ma ktoras moze jakis naprawde sprawdzony sposob? Lekarz dopiero za ponad tydzien. Umre do tego czasu
reklama
aspekt
Fanka BB :)
Skontaktuj się z lekarzem pierwszego kontaktuHej, mam problem, od 9 dni walcze z zaparciami ktore nie chca odpuscic. Jem duzo jablek w kazdej postaci, swiezo wyciskane soki z jablek, otreby, platki owsianne,siemie lniane, suszone sliwki, kiwi, activie ale to nic nie pomaga. Od 2 dni probuje sobie ulzyc czopkami eva/qu ktore mialy magicznie pozbyc sie problemu po 15 min. Nic z tego. Nie mam juz sil na to. Czuje sie coraz gorzej. Mdlosci, odbijanie i tak w kolko. Ma ktoras moze jakis naprawde sprawdzony sposob? Lekarz dopiero za ponad tydzien. Umre do tego czasu
frez.ja1987
Mi ginekolog poleciła syrop lactuloza. Była to jedyna rzecz, która mi pomagała.Hej, mam problem, od 9 dni walcze z zaparciami ktore nie chca odpuscic. Jem duzo jablek w kazdej postaci, swiezo wyciskane soki z jablek, otreby, platki owsianne,siemie lniane, suszone sliwki, kiwi, activie ale to nic nie pomaga. Od 2 dni probuje sobie ulzyc czopkami eva/qu ktore mialy magicznie pozbyc sie problemu po 15 min. Nic z tego. Nie mam juz sil na to. Czuje sie coraz gorzej. Mdlosci, odbijanie i tak w kolko. Ma ktoras moze jakis naprawde sprawdzony sposob? Lekarz dopiero za ponad tydzien. Umre do tego czasu
ZwariowanaSol
Lekarz!
Gadziamama
Ja dostałam lactulose po cesarce i też mnie uratowała, już myslałam że mnie nie wypuszczą do domuMi ginekolog poleciła syrop lactuloza. Była to jedyna rzecz, która mi pomagała.
W ostateczności lactulosa. Jednak warto się zaopatrzyć w błonnik z pingwinkiem dla dzieci i regularnie brać. Mi wystarczyły burakiHej, mam problem, od 9 dni walcze z zaparciami ktore nie chca odpuscic. Jem duzo jablek w kazdej postaci, swiezo wyciskane soki z jablek, otreby, platki owsianne,siemie lniane, suszone sliwki, kiwi, activie ale to nic nie pomaga. Od 2 dni probuje sobie ulzyc czopkami eva/qu ktore mialy magicznie pozbyc sie problemu po 15 min. Nic z tego. Nie mam juz sil na to. Czuje sie coraz gorzej. Mdlosci, odbijanie i tak w kolko. Ma ktoras moze jakis naprawde sprawdzony sposob? Lekarz dopiero za ponad tydzien. Umre do tego czasu
Podziel się: