reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Wrocilam :) cala i zdrowa...tylko mloda przeziebiona wiec kuruje ja w domu...
powrotna droga byla o wiele gorsza bo pozniej wyjechalam i szybko sie sciemnilo...w dodatku masakryczna mgla miejscami byla ze jechalam 10-20km/h i to jeszcze w slepo bo widocznosc do max 10 metrow... ;)

reklama
Melduje się! O matko, ale miałam zakręcony tydzień! 2 imieniny, 1 urodziny, impreza integracyjna w pracy, test z angielskiego z całego kursu... Nie wiem kiedy czas przeciekał przez palce. Mam nadzieję, że teraz będzie już spokojniej, chociaż... za tydzień zamieszka u nas szczeniak, więc będzie się działo:szok::-D Idę nadrabiać zaległości!

no przez te mgle babcia z ekipa miala duze opoznienie lotu..Dobrze, ze wrocilyscie dziewczyeta calo-zdrowka dla Noemi!

Kasiu, nawet się zaczęłam niepokoić, że Cię tak długo nie było, ale widziałam, że tu zagladasz, wiec byłam pewna, że zyjesz :-)

Wrocilam :) cala i zdrowa...tylko mloda przeziebiona wiec kuruje ja w domu...
powrotna droga byla o wiele gorsza bo pozniej wyjechalam i szybko sie sciemnilo...w dodatku masakryczna mgla miejscami byla ze jechalam 10-20km/h i to jeszcze w slepo bo widocznosc do max 10 metrow... ;)

wrocilas pipko i cicho siedzisz w tym swoim Berlinie ...no! dawaj tu - hop hop odezwij sie!!!!:rofl2:

reklama
Helloooo :)
JESTEM :)
Mialam brzydkiego wirusa w moimkompiei jakos Adam nie mial czasu zeby mi to zalatwic ;) a u nas to bardziej skomplikowana sprawa... no ale od wczoraj mam zas neta ale odzwyczailam sie ;) rzecz jasna bede sie znowu przyzwyczajac :-DAle teraz smigam na fitness i nadrobie zaleglosci po powrocie :)

Syla-ja potrzebuje normalnie 6 godzin na przebycie trasy ale tym razem bylo 7 ;)

Do góry