reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

No to ja też się przyłącze do grona powracających ( ponownie :-) )
Witam Was wszystkie :-)

Obiecywałam, że się odezwę i jakoś mi ten czas przez palce uciekał, no ale jestem :-) postaram się na dłużej :-)
Zaraz nadrobię braki w "lekturze" :-)

reklama
Irmo- bywaj czesciej:)
Fusik - nooo w koncu! bo juz tracilysmy nadzieje ....- opowiadaj co u Was:)jak dzieicaczki?:)

dzieki za głosy - garów pewnei nie będzie ale trza było próbować ;)

a pochłania oczywiscie oprócz chłopaków bardzo aktywnych wampirów energetycznych i pracy nasze nowe mieszkanie - od 6.12 zaczynają oddawać naszą klatke, mamy na razie wannę, umywalkę i panele a całej reszty brak - zobaczcie o której mam czas czytać - a jutro rano do pracy!!!! także wybaczcie, staram się trochę nadrobić i wrócić do rytmu ale cięzko jeszcze....

dzieki za głosy - garów pewnei nie będzie ale trza było próbować ;)

a pochłania oczywiscie oprócz chłopaków bardzo aktywnych wampirów energetycznych i pracy nasze nowe mieszkanie - od 6.12 zaczynają oddawać naszą klatke, mamy na razie wannę, umywalkę i panele a całej reszty brak - zobaczcie o której mam czas czytać - a jutro rano do pracy!!!! także wybaczcie, staram się trochę nadrobić i wrócić do rytmu ale cięzko jeszcze....

Baska-tymbardziej doceniamy to, ze z nami jestes!!!- buzia :*

reklama
Jestem! Wrócilismy wczoraj w nocy (bylismy po północy w domu), więc musiałam odespać, a dzis sie melduję. :-)
Ja tam się na żadne pasy nie piszę, bo mam nieobecność usprawiedliwioną :-D

Irma, cieszę się, że się odezwałaś. Tęsknimy!!!
Fusiku, witaj ponownie :-)

Do góry