reklama
No to musisz się napić!!widzisz Mamootku to chyba z braku alkoholu
Rusia, ja rozumiem. Przeważnie ;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Jestem jestem spokojnie, malowanie robilismy samodzielnie w domu tzn salon z kuchnią i płytki nowe no generalnie troche nam zeszło z remontem i mieli nam płytki kłaść na tarasie i balustrade drewnianą ale takie fachury były ze pogoniłam.
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
No z tymi fachurami to trzeba końskie zdrowie mieć, koleżanka akurat buduje dom- właściwie już w środku szykują, ale jak czasem opowiadała o tych fachurach, to głowa boli na samą myśl. Teraz już tylko z polecenia biorą, mają szczęście, bo sporo ich znajomych akurat domy budowało czy remontowało, więc jak nie jeden to drugi, zawsze ktoś kogoś poleci.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia z tymi z polecenia to też róznie bywa, bywało ze i takich musielismy pogonić;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
z pracy zagłosowane z domu potem
Ja to chciałabym gdzieś pojechac moze na snowboard na sylwester na typowe bale nie mam ochoty, albo moze jakies spa mąż zafunduje
Ja to chciałabym gdzieś pojechac moze na snowboard na sylwester na typowe bale nie mam ochoty, albo moze jakies spa mąż zafunduje
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mi sie marzy taki sylwester z dobra paczka znajomych w jakims wielkim drewnianym domku z kominkiem w salonie..a na nastepny dzien kulig saniami z pochodniami przez las :-)
Baska ostro glosujemy kazdego dnia :-)
Baska ostro glosujemy kazdego dnia :-)
Podziel się: