reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Pati, ja też czasami mósze jeszcze raz przeczytać to co Rusia pisze ;-) Tak dużo kropeczek i innych znaków stawia:-D:-D:-D
My cały weekend na miejscu i jakoś tak leniwie

Jestem jestem spokojnie, malowanie robilismy samodzielnie w domu tzn salon z kuchnią i płytki nowe no generalnie troche nam zeszło z remontem i mieli nam płytki kłaść na tarasie i balustrade drewnianą ale takie fachury były ze pogoniłam.

No z tymi fachurami to trzeba końskie zdrowie mieć, koleżanka akurat buduje dom- właściwie już w środku szykują, ale jak czasem opowiadała o tych fachurach, to głowa boli na samą myśl. Teraz już tylko z polecenia biorą, mają szczęście, bo sporo ich znajomych akurat domy budowało czy remontowało, więc jak nie jeden to drugi, zawsze ktoś kogoś poleci.

ja jestem, w wejherowie kiepsko było z netem bo tylko po kablu i w sypialni teściów...

u nas planó sylwestrowych brak a i tak chłopaków nie mamy z kim zostawić:(

poprosimy o głosowanie na nas !!!

z pracy zagłosowane z domu potem;)

Ja to chciałabym gdzieś pojechac moze na snowboard na sylwester;) na typowe bale nie mam ochoty, albo moze jakies spa mąż zafunduje;)

reklama
Mi sie marzy taki sylwester z dobra paczka znajomych w jakims wielkim drewnianym domku z kominkiem w salonie..a na nastepny dzien kulig saniami z pochodniami przez las :-)

Baska ostro glosujemy kazdego dnia :-)

Do góry