reklama
To ja przebijam 1 września
SUMKA, błagam - NIEEEEE ;-);-);-)
Moje Kochane ;-);-);-)
....ale macie zabawę, Wredziochy ;-);-);-) a ja tu ledwo ciepła, bo mi wczoraj Zbój urządził gimnastykę wieczorno-nocną w brzuchu.......
Kasia, wyślę gołębia pocztowego, jakby sms nie dotarł :-) Ale nie martw się, ja myślę, że to będzie przed drugim września... Przecież Mateusza do przedszkola muszę wyprawić :-):-):-)
....ale macie zabawę, Wredziochy ;-);-);-) a ja tu ledwo ciepła, bo mi wczoraj Zbój urządził gimnastykę wieczorno-nocną w brzuchu.......
Kasia, wyślę gołębia pocztowego, jakby sms nie dotarł :-) Ale nie martw się, ja myślę, że to będzie przed drugim września... Przecież Mateusza do przedszkola muszę wyprawić :-):-):-)
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
SUMKA, błagam - NIEEEEE ;-);-);-)
Biorąc pod uwagę prawa Murphiego to wielce prawdopodobne , aczkolwiek miał to być tylko niewinny żarcik oczywiście życzę ci cobyś powiła jak najprędziej ale żeby zdążyć na 1 to musisz najpóżniej w piątek coby was ze szpitala wypuścili
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
To.... Dla mnie został 25 sierpnia ...... zdążysz już urodzic i troszkę maluszka odchowac do Matiskowego pierwszego dnia w przedszkolu. Zresztą nie ważne kiedy ważne jak ....ja ci życzę błyskawicznego i bezbolesnego porodu
Kasiula ...witaj z powrotem
Kasiula ...witaj z powrotem
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hellooooo moje pizdeczki kochane :-) sie stesknilam normalnie...wrocilam dzis...opalona ale stanowczo w gorszej kondycji niz wyjechalam...ale o tym to przy okazji bo normalnie nic tylko sopac mi sie chce ;-)
Heatherka obstawiam na 29-go ;-) jak jeszcze nic nie przeoczylam...
Heatherka obstawiam na 29-go ;-) jak jeszcze nic nie przeoczylam...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
O moj smutku-ale skucha...No gratuluje jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wybaczcie bo czytam od konca ;-)
reklama
Podziel się: