reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
No to jestem. Wymazurowana i zadzieciowana :-)
Wróciłam w niedzielę wieczorem, ale dopiero dziś zasiadłam do kompa i odkopałam się z maili. A teraz będę się wczytywac w BB.:tak:

No witam drogie Panie. szacuneczek :-D
Chyba mnie myślami ściągnełyście, bo ostatnio mnie komputerowa ignorancja dopadła :-D
No co tu dużo gadać wstydzę się ogromnie że tu nie zaglądałam i normalnie głowę mam prawie pod ziemią.
Pati no a twój tekscik z praniem ............. no tego mi właśnie brakowało :-D:-D:-D

no wkoncu dziewczyny!!! super, ze sie odezwałyscie!!!
Mamootku pisz co u Twoich maluchów słychac?
i Ty Sumko- jak tam Twoi meżczyzni... Kubiszonek nasz:tak:...wieki go nie widziałam-siepnij jakims nowym foto:-)

No we mnie to chyba jest moc:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja to culam w moczu ze jak napisze to sie zjawia:-D:-D:-D:-D
Sumka mam nadzieje ze nie przylazlas tylko na "nieobecnych" sie zameldowac!!!????:wściekła/y: Dawaj jakies foty!!!! i opowiadajjjjjj

Mamootku fajie ze wrociliscie juz do nas :-):tak:

Jejku, ale z Wami jest miło :-):-):-)
Tak w skrócie, to Wojciaszek gada bez przerwy. Poza tym grzeczny, tylko czasem się złości - coż, ten wiek tak ma.
A Staś pakuje wszystko do buźki. Łapie zabawki, obraca się z brzuszka na plecy i uwielbia patrzeć na swojego starszego brata.
A ja? Ja za dwa i pół tygodnia wracam do pracy. Na razie pewnie na pół etatu... Ale już się martwię.

reklama
Do góry