reklama
trzeba pisac do moderatora o zablokowanie.
Kogo, kiedy, gdzie?
Cicha, Ty to sie szlajasz - ale bomba!
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
No witam drogie Panie. szacuneczek
Chyba mnie myślami ściągnełyście, bo ostatnio mnie komputerowa ignorancja dopadła
No co tu dużo gadać wstydzę się ogromnie że tu nie zaglądałam i normalnie głowę mam prawie pod ziemią.
Pati no a twój tekscik z praniem ............. no tego mi właśnie brakowało
Chyba mnie myślami ściągnełyście, bo ostatnio mnie komputerowa ignorancja dopadła
No co tu dużo gadać wstydzę się ogromnie że tu nie zaglądałam i normalnie głowę mam prawie pod ziemią.
Pati no a twój tekscik z praniem ............. no tego mi właśnie brakowało
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No we mnie to chyba jest moc
Ja to culam w moczu ze jak napisze to sie zjawia
Sumka mam nadzieje ze nie przylazlas tylko na "nieobecnych" sie zameldowac!!!???? Dawaj jakies foty!!!! i opowiadajjjjjj
Mamootku fajie ze wrociliscie juz do nas :-)
Ja to culam w moczu ze jak napisze to sie zjawia
Sumka mam nadzieje ze nie przylazlas tylko na "nieobecnych" sie zameldowac!!!???? Dawaj jakies foty!!!! i opowiadajjjjjj
Mamootku fajie ze wrociliscie juz do nas :-)
Jejku, ale z Wami jest miło :-):-):-)
Tak w skrócie, to Wojciaszek gada bez przerwy. Poza tym grzeczny, tylko czasem się złości - coż, ten wiek tak ma.
A Staś pakuje wszystko do buźki. Łapie zabawki, obraca się z brzuszka na plecy i uwielbia patrzeć na swojego starszego brata.
A ja? Ja za dwa i pół tygodnia wracam do pracy. Na razie pewnie na pół etatu... Ale już się martwię.
Tak w skrócie, to Wojciaszek gada bez przerwy. Poza tym grzeczny, tylko czasem się złości - coż, ten wiek tak ma.
A Staś pakuje wszystko do buźki. Łapie zabawki, obraca się z brzuszka na plecy i uwielbia patrzeć na swojego starszego brata.
A ja? Ja za dwa i pół tygodnia wracam do pracy. Na razie pewnie na pół etatu... Ale już się martwię.
reklama
Podziel się: