reklama
basienka33
Początkująca(y)
i ja wracam po krótkiej nieobecnosci ,.Moja starsza córka cos wgrywała na komputer i szlak trafił wszystko no i prawie komputer ale wszystko teraz ok
W razie gdybym nie miała czasu wejść na forum to odrazu się usprawiedliwiam że będzie mąż na weekend i pewnie gorzej z czasem u mnie będzie bo będziemy chcieli razem pobyć. A Wam życzę udanego weekendu, słonecznego i radosnego.:-)
No to Aniu korzystaj ze wspolnie spedzonych chwil a ty Mamootku odpoczywaj i ciesz sie spokojem :-)
Nas ostatnio malo bo czas zzeraja przygotowania do podrozy. Nie bardzo wiem za co sie zabrac bo nie bardzo jest jak sprzatnac przed wyjazdem albo cokolwiek spakowac z maluchami tak na kilka dni przed. Wyjezdzamy juz w niedziele (dwa pierwsze tygodnie bede bez internetu:-() wiec czasu niewiele - ale coz poczac - chodze dumam a wszystko i tak bedzie pewnie na ostatnia chwile wrzucane do walizki. No i zastanawiam sie jak to my sie zabierzemy naszym mini autkiem. Maz twierdzi, ze bez problemow wiec pozostaje mi w to wierzyc ;-):-)
A tak poza tym to pogda u nas wzgledna wiec korzystamy obficie ze spacerow i tego co oferuja place zabaw
Nas ostatnio malo bo czas zzeraja przygotowania do podrozy. Nie bardzo wiem za co sie zabrac bo nie bardzo jest jak sprzatnac przed wyjazdem albo cokolwiek spakowac z maluchami tak na kilka dni przed. Wyjezdzamy juz w niedziele (dwa pierwsze tygodnie bede bez internetu:-() wiec czasu niewiele - ale coz poczac - chodze dumam a wszystko i tak bedzie pewnie na ostatnia chwile wrzucane do walizki. No i zastanawiam sie jak to my sie zabierzemy naszym mini autkiem. Maz twierdzi, ze bez problemow wiec pozostaje mi w to wierzyc ;-):-)
A tak poza tym to pogda u nas wzgledna wiec korzystamy obficie ze spacerow i tego co oferuja place zabaw
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Aniu udanego weekendu...Mamootku Tobie rowniez i oczywiscie calej reszczcie rowniez :-)
reklama
Podziel się: