reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
i ja wracam po krótkiej nieobecnosci ,.Moja starsza córka cos wgrywała na komputer i szlak trafił wszystko no i prawie komputer ale wszystko teraz ok

W razie gdybym nie miała czasu wejść na forum to odrazu się usprawiedliwiam że będzie mąż na weekend i pewnie gorzej z czasem u mnie będzie bo będziemy chcieli razem pobyć. A Wam życzę udanego weekendu, słonecznego i radosnego.:-)

A my pewnie jutro po południu pojedziemy na długi weekend pod Warszawę na działkę do koleżanki. Oczywiście marzą mi się Mazury, ale już nie chcę teraz tak daleko wyjeżdżać.

No to Aniu korzystaj ze wspolnie spedzonych chwil a ty Mamootku odpoczywaj i ciesz sie spokojem :-)

Nas ostatnio malo bo czas zzeraja przygotowania do podrozy. Nie bardzo wiem za co sie zabrac bo nie bardzo jest jak sprzatnac przed wyjazdem albo cokolwiek spakowac z maluchami tak na kilka dni przed. Wyjezdzamy juz w niedziele (dwa pierwsze tygodnie bede bez internetu:-() wiec czasu niewiele - ale coz poczac - chodze dumam a wszystko i tak bedzie pewnie na ostatnia chwile wrzucane do walizki. No i zastanawiam sie jak to my sie zabierzemy naszym mini autkiem. Maz twierdzi, ze bez problemow wiec pozostaje mi w to wierzyc ;-):-)
A tak poza tym to pogda u nas wzgledna wiec korzystamy obficie ze spacerow i tego co oferuja place zabaw

Wszystkim urlopowiczkom życzymy wspaniałej pogody i dużo odpoczynku. My siedzimy w domku, ale niestety pogoda kiszkowata - chłodno, zachmurzone i czasami pada:-(

reklama
Do góry