reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecnosci

reklama
Przepraszam.
Mój mąż.....
Zginął w wypadku samochodowym.
Nie mam już łez żeby płakać.
Nie mogłam się pozbierać i odezwać.
Pędził z pracy do nas.
Teraz jest tylko pustka
i jego zapach.

Nicość.
Nie piszcie że dla maleństwa teraz wsztstko że trzeba żyć dalej....
Nie! Nie! Nie!
łzy płyną.
Nie mogę.
Wybaczcie.

bardzo nam przykro z tego powodu i skladamy kondolencje z bobkiem naszym!!trzymaj sie kochaniutka i porozmawiaj o tym z jakims dobra przyjaciolka albo z nami jesli potrzebojesz pomocy psychologa co zrozumiale dla mnie jest to idz i sie nie wstydz przeciesz jest ci potrzebne wsparcia duzo teraz nie wyobrazam sobie teraz co przechodzisz ale wiem ze strata naj blizszej osoby bardzo boli :-(pozdrawiamy cieplutko ciebie i malenstwo wszystko sie ulozy po wolutku

Anarien.....tak mi przykro kochana......żadne słowa nie przyniosą Ci ulgi, wiem.....
[*] dla Twojego męża.....
Trzymaj się kochana, i myśl o tym co Ci po nim zostało...o maleństwie....

Anarien - bardzo Ci współczuję, naewt trudno mi sobie wyobrazić co przeżywasz :-(
mam nadzieję, że uda Ci się pozbierać dla Twojego maleństwa.

Bardzo mocno Cię ściskamy

Nawet sobie nie wyobrażam co czujesz... i to w tej chwili, kiedy powinnaś się cieszyć ciążą. Szczere wyrazy współczucia.

reklama
Do góry