reklama
marlena nad
:)
Mamoot udanego wyjazdu:-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mamoot Ty rozjazdowa kobieto! Ale Ci dobrze, wypoczywajta tam! :-):-)
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Babeczki, z racji imprezki a potem wyjazdu, nie bedzie mnie z Wami na stale 2tyg
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Joasiek - no to aby się wszystko udało!!!:-)
Mamoot udanego wyjazdu!
Mamoot udanego wyjazdu!
marlena nad
Joasiek wszystkiego naj,naj,wracaj szybciutko:-)
J
Jola244
Gość
tylko wróć cała i zdrowa do nas i przede wszystkim wypoczętaBabeczki, z racji imprezki a potem wyjazdu, nie bedzie mnie z Wami na stale 2tyg
A
Asiowo
Gość
Ja sie tez juz odmelduje...
Ciezki tydzien przed nami, pakujemy manatki i wywozimy do moich rodziców, a nasz dobytek juz troche ma w miedzy czasie "wycieszki" do promotora i poprawki pracy, itp...
w sobote wyprowadzka, a pozniej u tesciów nie wiem czy damy rade sie podłaczyc z naszym kompem...
Bye, Bye...
Ciezki tydzien przed nami, pakujemy manatki i wywozimy do moich rodziców, a nasz dobytek juz troche ma w miedzy czasie "wycieszki" do promotora i poprawki pracy, itp...
w sobote wyprowadzka, a pozniej u tesciów nie wiem czy damy rade sie podłaczyc z naszym kompem...
Bye, Bye...
bbakania
Czerwiec 2008 :)
Joasiu coż mam Ci napisac ... Życzę Ci przede wszystkim szczęśliwej podóży, fantastycznego przyjęcia, niezapomnianych chwil i pozytywnych wzruszeń. Oby każda chwila była warta zapamietania
Udanych chrzcin Oleńki !!
Kotku-Mamootku ależ Ty się napodróżujesz ostatnimi czasy - fajnie Ci Czekamy na relacje z wyjazdu.
Asiowo szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki. Oby promotor miał jak najmniej zastrzeżeń co do Twojej pracy - a najlepiej wcale. Do napisania !!
Udanych chrzcin Oleńki !!
Kotku-Mamootku ależ Ty się napodróżujesz ostatnimi czasy - fajnie Ci Czekamy na relacje z wyjazdu.
Asiowo szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki. Oby promotor miał jak najmniej zastrzeżeń co do Twojej pracy - a najlepiej wcale. Do napisania !!
Ostatnia edycja:
reklama
marlena nad
Asiowo do napisania,trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli
Podziel się: