reklama
joan-na
Fanka BB :)
Oj tak...działo się;-):-).Joan-na udanego wyjazdu (spóżniłam się z tymi życzeniami) mam nadzieję, że wyjazd był udany
marlena nad
:)
A gdzie nam się Głuszek zapodział ?
Pamietam,ze Marysia umyla klawiature herbatka i prawdopodobnie oddala komputer do naprawy
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
A gdzie nam się Głuszek zapodział ?
Przedwczoraj widziałam Głuszka na nk ;-)
marlena nad
:)
:-d:-d:-d:-d:-dprzedwczoraj widziałam głuszka na nk ;-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ja dzisiaj widziałam Kasię na N-K i napisałam żeby wpadła na BB choć na chwilkę
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Dokładnie i chyba ma teraz dostęp tylko do stacjonarnegoPamietam,ze Marysia umyla klawiature herbatka i prawdopodobnie oddala komputer do naprawy
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Gluszek napisała mi na N-K cytuję
"Niestety padła karta graficzna w laptopie wynik zalania - najpierw wymienili płyte głowna teraz to!!!!...... a tak jak wam pisałam nie mam jeszcze netu bezprzewodowego bo ta siec z której kortzystałam wczrsnije (bezpłatnie) gdzies znikneła. Mam tylko kompa stacjonarnego, który jest u Michałka w pokoju wiec rzadko z niego korzystam. Ostatnio brak mi czasu nawet zeby usiasc przy nim wiec klapa totalna. Na pewno do was zajrze ale jhestem sama z dzieciakami i jak maz wróci to bede miec wiecj cvzasu. Tesknie za wami okrutnie pozdraiwam PAPA "
"Niestety padła karta graficzna w laptopie wynik zalania - najpierw wymienili płyte głowna teraz to!!!!...... a tak jak wam pisałam nie mam jeszcze netu bezprzewodowego bo ta siec z której kortzystałam wczrsnije (bezpłatnie) gdzies znikneła. Mam tylko kompa stacjonarnego, który jest u Michałka w pokoju wiec rzadko z niego korzystam. Ostatnio brak mi czasu nawet zeby usiasc przy nim wiec klapa totalna. Na pewno do was zajrze ale jhestem sama z dzieciakami i jak maz wróci to bede miec wiecj cvzasu. Tesknie za wami okrutnie pozdraiwam PAPA "
Podziel się: