reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecności

reklama
Spa może za dużo powiedziane. Weekend nad morzem w jakimś hotelu z basenem, żeby się Olek nie nudził.Ja nastawiam się na spacery i oddychanie morskim powietrzem. A jak krucho będzie z forsą to jeszcze się zobaczy. taki jest plan!

Ale wam fajnie!!!!! zazdroszcze.....mi sie tak udało zaprzyjaźnić z jedna dziewczyną z majowek 2006 - codzinnie na skypie gadamy, nawet byłam u niej - szokda tylko ze mieszka na drugim końcu Polski

Spa może za dużo powiedziane. Weekend nad morzem w jakimś hotelu z basenem, żeby się Olek nie nudził.Ja nastawiam się na spacery i oddychanie morskim powietrzem. A jak krucho będzie z forsą to jeszcze się zobaczy. taki jest plan!

No to może Kołobrzeg? :tak::tak::tak::tak::tak:
Mogę polecić:
1. "Bałtyk", usytuowany tuż przy plaży obok mola, mają ciekawą ofertę SPA i fajny kompleks basenów (chodziłam tam często w ciąży), na stronce widzę, że mają ciekawą ofertę dla rodzin:
http://www.subaltyk.dekom.com.pl/cenniki/cennik_pr_pl.htm

2. "Arka Medical SPA", też pięknie położony nad samym morzem, tuż po kapitalnym remoncie, ze świetnymi basenami i krytymi kortami tenisowymi, o ofercie SPA nie wspominając ;-)
http://www.arka-mega.pl/index_pl.php

Jest jeszcze Pro-Vita, ale z tego co się orientuję, tam w tej chwili można rezerwować miejsca na listopad 2009 :-)

A ja oczywiście bardzo, bardzo chętnie się z Wami spotkam!!!

Ostatnia edycja:
Pogadam z Asią i spytam bo ona ciągnie mnie do siebie....ma jakieś typy tuz obok Szczecina mi wszystko jedno gdzie pojadę i tak daleko i tak:) Kochane będę pamiętała. Odezwę się w tym temacie.:-D:-);-):tak:

reklama
Do góry