reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności

reklama
Spa może za dużo powiedziane. Weekend nad morzem w jakimś hotelu z basenem, żeby się Olek nie nudził.Ja nastawiam się na spacery i oddychanie morskim powietrzem. A jak krucho będzie z forsą to jeszcze się zobaczy. taki jest plan!

Ale wam fajnie!!!!! zazdroszcze.....mi sie tak udało zaprzyjaźnić z jedna dziewczyną z majowek 2006 - codzinnie na skypie gadamy, nawet byłam u niej - szokda tylko ze mieszka na drugim końcu Polski

Spa może za dużo powiedziane. Weekend nad morzem w jakimś hotelu z basenem, żeby się Olek nie nudził.Ja nastawiam się na spacery i oddychanie morskim powietrzem. A jak krucho będzie z forsą to jeszcze się zobaczy. taki jest plan!

No to może Kołobrzeg? :tak::tak::tak::tak::tak:
Mogę polecić:
1. "Bałtyk", usytuowany tuż przy plaży obok mola, mają ciekawą ofertę SPA i fajny kompleks basenów (chodziłam tam często w ciąży), na stronce widzę, że mają ciekawą ofertę dla rodzin:
http://www.subaltyk.dekom.com.pl/cenniki/cennik_pr_pl.htm

2. "Arka Medical SPA", też pięknie położony nad samym morzem, tuż po kapitalnym remoncie, ze świetnymi basenami i krytymi kortami tenisowymi, o ofercie SPA nie wspominając ;-)
http://www.arka-mega.pl/index_pl.php

Jest jeszcze Pro-Vita, ale z tego co się orientuję, tam w tej chwili można rezerwować miejsca na listopad 2009 :-)

A ja oczywiście bardzo, bardzo chętnie się z Wami spotkam!!!

Ostatnia edycja:
Pogadam z Asią i spytam bo ona ciągnie mnie do siebie....ma jakieś typy tuz obok Szczecina mi wszystko jedno gdzie pojadę i tak daleko i tak:) Kochane będę pamiętała. Odezwę się w tym temacie.:-D:-);-):tak:

reklama
Do góry