reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Niemowlę nie chce pić wody

Mój syn w tym wieku robił dokładnie to samo, jak miał biegunkę wodę pił tylko z łyżeczki ale pił.
Jak miał 10 miesięcy mój brat kupił mu soczek i wolałam mu tak na dnie żeby zobaczyć czy soczek popiję z bbox i o dziwo wydudnil 😁 mały cwaniak, ale od tamtej pory pije już ładnie wodę z bbox
Też byłam zdesperowana i chciałam podać sok, ale w końcu załapała i mleko częściowo poszło w odstawkę więc wcześniej napijała się tym mlekiem

reklama
U mnie mała najpierw też bawiła się bidonem b.box bo nie wiedziała jak zaciągnąć sobie zawartość. Jak skumala to czasem wody coś tam zasmakowała. Tak naprawdę dopiero jak miała jakieś 1,5 roku to zaczęła jej więcej pić.

No tak, w mleku też jest woda, bo jest na MM. Bboxa na razie albo tylko gryzie albo nabiera do buzi i wypluwa xD Będę w takim razie już bez spiny podtykała w ciągu dnia i może w końcu pójdzie :)

Mój syn miał tak samo. Podawałam codziennie w b.boxie po kilka razy i wkoncu załapał 😁 teraz mając 11 miesięcy sam się upomina 😁

Do góry