reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niemowle chyba woli tatę

Iksa

Zaciekawiona BB
Dziewczyny, temat moze błahy i glupi, ale czy Wasze dzieci tez tak maja? Moj czteromiesieczniak jest ze mna w domu, tata pracuje ale popoludniami i w weekendy zwykle jest z nami, chociaz to glownie ja zajmuje sie małym, mż gotuje i dba o dom a z małym pomaga mi tak z doskoku. W kazdym razie, synek jak tylko go widzi nie spuszcza z niego wzroku i caly czas sie smieje. Do niego potrafi bez powodu smiac sie w nieboglosy, mz rozsmiesza go do rozpuku, ja moge sie starac, robic z siebie glupka a mały jedynie sie usmiecha ale nie smieje w glos. Wlasciwie nigdy nie udalo mi sie go tak rozsmieszyc. Usmiecha sie ale to tyle. Czy ktoras z Was tez tak ma? Robie cos zle czy po prostu mały jest mna znudzomy

reklama
Moja córa też na widok męża od razu uśmiech od ucha do ucha ale to dlatego, że go mniej widzi. To dla niej jakby odskocznia od matki która ciągle nad nią stoi i się wygłupia

Moja młodsza woli tatę. Nie widzę w tym problemu, uwielbiam na nich patrzeć jak się wygłupiają i miziają. Zależy mi, żeby miała w którymś z nas przyjaciela i powiernika, nie wezmę tego do siebie, jeśli akurat jego charakter będzie jej bardziej pasował.

U mnie też tak było.
Teraz ma prawie 8mies i jest inaczej bo pojawia się lęk separacyjny i lubi się do mnie przytulać 🤗
ale jak miał te 3-5miesięcy to ze mną był poważny, musiałam dosłownie na głowie stawać żeby się uśmiechnął, a jak przychodził tata z pracy to uśmiech od ucha do ucha.
A jak przyszła babcia i dziadek to już całkiem mogłam nie istniec 🙈

Do góry