Lekarz ginekolog w UK nie istnieje i nie zobaczysz go przez całą ciążęok ja zrozumialam ze u lekarza-ginekologa
reklama
Ironka
Fanka BB :)
Wg mnie tarczyca tu nie ma nic do rzeczy. Ja mam niedoczynność i póki co nigdy moja choroba nie miała wpływu na wyniki testów ciazowych, a byłam w ciąży 4 razy.
O! To faktycznie. Dzisiaj wyszedł cień cienia cienia tak ze musiałam patrzeć w okularach i nadal się zastanawiam czy tam coś jest czy jestem po prostu nienormalnaWg mnie tarczyca tu nie ma nic do rzeczy. Ja mam niedoczynność i póki co nigdy moja choroba nie miała wpływu na wyniki testów ciazowych, a byłam w ciąży 4 razy.
Ironka
O! To faktycznie. Dzisiaj wyszedł cień cienia cienia tak ze musiałam patrzeć w okularach i nadal się zastanawiam czy tam coś jest czy jestem po prostu nienormalna
Spokojnie. Jeśli jest cień cienia cienia to z każdym dniem test robiony z porannego moczu będzie wyraźniejszy.
Powodzenia
Tylko to właśnie dosłownie cień cienia. To nie jest kreska tylko normalnie jakbym sobie coś wyobrażała. I czas @ nadchodzi wiec się tutaj shizujeSpokojnie. Jeśli jest cień cienia cienia to z każdym dniem test robiony z porannego moczu będzie wyraźniejszy.
Powodzenia
Ironka
Tylko to właśnie dosłownie cień cienia. To nie jest kreska tylko normalnie jakbym sobie coś wyobrażała. I czas @ nadchodzi wiec się tutaj shizuje
To wpadnij na majowe mamy 2020 poshizować
reklama
ZwariowanaSol
Fabianowa - zobaczysz w UK ginekologa w ciąży jeśli będzie się działo coś złego z Tobą albo z dzieckiem. Jeśli wszystko będzie przebiegać prawidłowo - lekarz nie będzie potrzebny Czego Ci życzę
A jeśli chodzi o niedoczynność tarczycy w ciąży - musisz poinformować swojego GP o tym że jesteś w ciąży i że masz niedoczynność tarczycy - będziesz miała częściej badane TSH żeby w razie potrzeby poprawić dawki Levotyroksyny i to tyle. Może ale nie musi się zdarzyć że będziesz potrzebowała wyższej dawki.
A jeśli chodzi o niedoczynność tarczycy w ciąży - musisz poinformować swojego GP o tym że jesteś w ciąży i że masz niedoczynność tarczycy - będziesz miała częściej badane TSH żeby w razie potrzeby poprawić dawki Levotyroksyny i to tyle. Może ale nie musi się zdarzyć że będziesz potrzebowała wyższej dawki.
Podziel się: