reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

niechec do butelki :(

Witam,

Jestem nowa na forum, choć przeglądam je od dawna. Niestety sytuacja zmusiła mnie do zwrócenia się do Was o pomoc. Mianowicie od kilku dni podawałam Mojej 5 miesięcznej córeczce Laurze oprócz cycka mleko NAN 1, od początku zaczeła chętnie jeść z butelki. Trwało to bezproblemowe jedzenie tak z tydzień, aż tu nagle pewnego wieczoru nie chciała jeść z butelki. Myślałam ze chodzi tu o to że przeszłam na NAN 2, więc następnego dnia kupiłam znów NAN 1 i dalej to samo, czyli niechęć do butelki. Zmienialam ze trzy smoczki do butelek i nic. Czy ktoras z Was spotkala sie z podobnym problemem?

reklama
My też mamy taki problem.butelki w ogóle do buzi nie chce wziąć . Dopiero jak go łyżeczką pokarmie to zje...
Myślę że to może być przez ząbkowanie :confused:

Przyczyny mogą być różne( ząbkowanie jest mało prawdopodobne bo wtedy byłyby tez i inne oznaki na przykład rozdrażnienie).Może to kwestia mleka- moja znajoma swojemu 6 miesięcznemu bobasowi zaczęła kupować Hipp na dodomku.pl i nie ma problemów. Najlepiej skontaktuj się z pediatrą

Też myślę że to mogą być ząbki, wczoraj wieczorem miała gorączkę a rano już normalnie. dziś przez cały dzień gorączki nie miała a teraz pod wieczór jest rozdrażniona i wygląda na to że znów będzie miała gorączkę a w dzień nie chciała jeść ani zupki ani deserku :)

Ostatnia edycja:
Moja tez ostatnio nie chce jesc deserkow ani obiadkow a jak pije mleko to tak na raty przygryzajac smoczek.:baffled:
Tez mysle,ze to na zeby...

Do góry