reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nie wiem jak zinterpretowac testy ciążowe

Witam.
Robiłam 3 testy CB , jestem po terminie miesiączki jednak przypuszczam że termin owulacji się przesunął inaczej musiałabym mieć na tym etapie 2 grube krechy. A wychodzi to bladziutkie cienkie kreseczki.
Sprawdzalam sama szyjke macicy I ewidentnie wysoko , sluzu dużo białego.
Niestety na betę nie mogę tu iść ( mieszkam za granicą, )
Kreseczki wyszło dopiero po ok 10 minutach

Załączniki

• 20210306_155239.jpg
    20210306_155239.jpg
    235,5 KB · Wyświetleń: 3 301
reklama
Ja wykonałabym wtedy chociaż elektroniczny, on na 100% jeśli pokaże plusik to i tydzień przybliżony wiec większa pewność na czym się stoi

Jeśli we wszystkich trzech wyszła kreseczka, nawet bladzioch totalny, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że to ciąża.
Dla pewności odczekaj kilka dni i powtórz test. Jeśli masz możliwość, kup z innej firmy.
Mi poczatkowo w niby superczułych testach trzykrotnie wychodziły blade, a dwa dni później w zwykłym, były normalne. Cykl dłuższy od standardowych o ok. 2 tyg.

Wg mnie zesty pokazuja wczesna ciaze.Tez mi tak na poczatku wychodzily .Odczekaj dwa dni i zrob jeszcze raz.Po cichu gratuluje😊

Wg mnie zesty pokazuja wczesna ciaze.Tez mi tak na poczatku wychodzily .Odczekaj dwa dni i zrob jeszcze raz.Po cichu gratuluje😊
Nie dziękuję żeby nie zapeszyc ;)
Tak zrobię, doczekam 2 dni I zrobię jeszcze raz. Nie chce się nakrecac żeby później się nie rozczarować, ale po cichu liczę że to ciąża

Witam.
Robiłam 3 testy CB , jestem po terminie miesiączki jednak przypuszczam że termin owulacji się przesunął inaczej musiałabym mieć na tym etapie 2 grube krechy. A wychodzi to bladziutkie cienkie kreseczki.
Sprawdzalam sama szyjke macicy I ewidentnie wysoko , sluzu dużo białego.
Niestety na betę nie mogę tu iść ( mieszkam za granicą, )
Kreseczki wyszło dopiero po ok 10 minutach
Ja miałam dużo słabsze. A córka ma 19 miesięcy 😁
Trzymam kciuki, aby u Ciebie tak było ♥️

reklama
Nie dziękuję żeby nie zapeszyc ;)
Tak zrobię, doczekam 2 dni I zrobię jeszcze raz. Nie chce się nakrecac żeby później się nie rozczarować, ale po cichu liczę że to ciąża
Ja testow zrobilam dziesiatki,albo byly negatywne,albo pozytywne i nie bylo zadnych cudow innych.
Mam nadzieje,ze twoj zwiastuje ciaze.Ja mam z takiego ,ktory wyrzucilam do smieci w pracy,a potem jednak zabralam,zeby ktos sie nie zdziwil😉😉😉20 letniego syna.I tez byl na poczatku negatywny ..😅😅😅
Ale racja,lepiej sie nie nakrecac za wczasu👍

Do góry