W sensie, że krzywa już wyszla mi idealnie jak to endokrynolog powierzial. I mowil, ze na czczo może wyszla tak, ponieważ mogłam zjeść coś ciężkiego nankolacje lub się nie wyspać. Hormony byly badane, wiem że tsh wyszło 2.5 i że ft3 ft4 stosunek to tsh wyszedł prawidłowy. Właśnie chce wyciągnąć wyniki do wglądu w kancelarii kliniki aby móc sprawdzić wszystko i skonsultować to z innym lekarzem. Zdaniem endokrynologa jak zobaczyl wyniki to wszystkie hormony itd mam piękne i że może właśnie coś mi wyjdzie na monitoringu bo kiedyś duzo trenowałam (2.5 roku temu). Zebym odpuściła treningi ale już od dawna trenuje bardzo niewiele a po wizycie przestałam przez co kg poszły w górę. Nigdy nie mialam problemu z miesiaczka, zawsze regularnie co 27-28dni. Ostatnie pół roku bezbolesne. Jedynie wlasnie ostatni okres byl w ogóle dziwny bo ani brzuch, ani plecy i to krwawienie można nazwać plamieniem. Mam nadzieję, że poprosyu monitoring mi trafił w ten jeden cykl beż owulacji ehh oczywiście za miesiąc sprawdzę znow i mam skierowanie na sprawdzenie drożności