reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nie/obecności

;D Ja tez jestem jeszcze 2 w 1. Ale dziś idę na USG prywatne które od 1 miesiąca miałam umówione i mimo że byłam na tym ze NFZ to ide bo dalej nic nie wiem.Kurczę popuchły mi palce u rąk...nie jest dobrze.Zobaczymy co powie Pani na USG..jak coś niepokojącego to jadę do szpitala..chyba że wszystko ok..to kliknę wieczorem.A Gerciowi się śniło żę OLiwka się urodziłą... ::) ::) ::)

reklama
Melduję się, nadal 2w1. Byłam dziś na ostatniej morfologii (znowu w zrost wbili mi igłę bleee :mad:) i badaniu moczu. A teraz ide do garów ;) POzdrawiam serdecznie ;D

Witajcie!

Melduje sie po krotkim urlopie w stanie nienaruszonym. Nadal tak jak wiekszosc z nas... W srode wizyta u gina i moze te moje wojaze cos"ruszyly". Oby...
Zmykam na caly dzien bo pracy mam cale morze... Wrocilam o 4 rano a juz pranie"chodzi" i zaraz ruszamy na zakupy, bo remoncik niedokonczony  trzeba to i owo dokupic.

Joas, witaj :)

A ja melduje sie, ze jestem cala, wlasnie wrocilam. Oczywiscie kilka sklepow zaliczylismy m.in. Leroy :) :) :) musialam w koncu te listwy wymienic :)

reklama
Do góry