reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nie/obecności

reklama
o 14:24 dostałam smsa od Sandry:

"Jestem w klinice. Leżę, mam KTG podłączone. Rozwarcie jest. Czekam na kroplówkę. Może jeszcze dzisiaj urodzę. Pozdrawiam, Sandra."

przepraszam, że dopiero teraz zapodaję wiadomość, ale Pete jest dziś wyjątkowo uciążliwy i brak mi czasu na wszystko :(

Trzymam kciuki za lekki poród Sandry!

właśnie dostałam smsa od Sandry. URODZIŁA :D

"Urodziłam! O 18:20 przyszła na świat Sarunia. 54 cm i 2750. Jest cudna!Rodziłam... 5 minut, 2 parcia!"

i jeszcze jeden

"Uściski dla Was wszystkich. Jestem w szoku, że tak poród może wyglądać. Buźki"

Sandra kochanie, jeszcze raz ogromne GRATULACJE!!!

hejka !
ja dostałam smsa od Ewy napisała ,ze lezy na patologii bo sączą jej sie wody płodowe i ten proces moze potrwac nawet kilka dni , skurcze ma ale nieregularne wiec narazie czeka.
Trzymamy kciuki zeby akcja sie rozwineła szybko i porod przebiegł tak ekspresowo jak u Sandry!!!

Sandra ogromniste gratulacje :D Widzę że sierpniowe dzieciaczki się za bardzo nie śpiesza ale za to mamusie rodzą ekspresowo :D

Ja nadal 2w1 ale zaraz jadę do szpitala się "rozpakować" a przynajmniej tak myślę ze dostane coś i mała w końcu przywita się z mamusią :)
cholera boje sie :(

odezwe se juz po powrocie, czyli jak maleństwo będzie ze mną :)
trzymajcie się dzielnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melduje sie 2 w1 ;D Mada powodzenia niech Mrówa sie juz zlituje i szybko i bezbolesnie wyjdzie na ten swiat!! pozdrawiam!

reklama
Ja nadal bez zmian, wczoraj ginek oświadczył, że jak do przyszłej środy nie urodzę, to mam w czwartek zgłosić się do szpitala, najgorsze, że on nie pracuje w tym szpitalu, w którym chciałabym rodzić i mam nadzieję, że mnie nie przegonią po ostatnich moich przejściach na izbie przyjęć :mad: Mam nadzieję, że uda mi się do środy "rozpakować" :)

mada78 - powodzenia, przede wszystkim szybkiego rozwiązania!

Ewa - Tobie również!

Do góry