reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
Całość to 210ml I melduje że nie jadła w nocy Obudziła się koło 3 ale dałam jej smoczka i zasneła Jadła dopiero po 6
to super wiesci:-)gratuluje:-)
moje dziecko jest sporo starsze od Nikolki i je 180
Normalnie jestem w szoku Byłam pewna że jednak będzie chciała mleko o tej 2, ale jakoś dzisiaj jej nie ruszyło O 6 zjadła 180ml i dalej spać Ciekawe jak będzie dzisiaj, mam nadzieję że tak samo
Zadam jeszcze pytanie z innej beczki dotyczące glutenu, bo nie mam pojęcia jak ugotować kaszkę manne na wodzie Czy mogę ugotować jej więcej i wsadzić do słoiczka i dawać jej przez parę dni? Czy taka kaszka się nie popsuje?
Zadam jeszcze pytanie z innej beczki dotyczące glutenu, bo nie mam pojęcia jak ugotować kaszkę manne na wodzie Czy mogę ugotować jej więcej i wsadzić do słoiczka i dawać jej przez parę dni? Czy taka kaszka się nie popsuje?
fikusek1988
Mama Alanka:)
Normalnie jestem w szoku Byłam pewna że jednak będzie chciała mleko o tej 2, ale jakoś dzisiaj jej nie ruszyło O 6 zjadła 180ml i dalej spać Ciekawe jak będzie dzisiaj, mam nadzieję że tak samo
ja jak gotowalam na wodzie by np pozniej dac do mleka czy zupki to na 3 dni gotowalam na wodzie sie szybko nie zpesuje,na mleku owszem jak by byla.
reklama
vampiria
Fanka BB :)
Ja również gratuluję. Zobaczysz, szybko przywyknie i w ogóle przestanie się budzić w nocy. Może nie od razu, bo potrzebuje czasu, żeby się przestawić, ale pierwszy krok zrobiony )
A z glutenem, to i ja nie pomogę, bo jeszcze nie mam doświadczenia
A z glutenem, to i ja nie pomogę, bo jeszcze nie mam doświadczenia