Roza1111
Fanka BB :)
- Hej ciezarowki z nerwica. Pomozcie ja zwariuje obecnie jestem w 13 tyg ciazy i wariuje ... mam fobie na punkcie raka przed ciaza byli juz lepiej ale znowu mi powrocilo po tym jak moj synek 4 letni mial zapalenie wezlow chlonnych i trafil do szpitala a u tego w brzuchu lekarz podejrzewal, ze przeziernosc w karku jest poszerzona co moze byc spowodowane zespolem dmDowna lub innynu genetycznyni, na szczescie okazalo sie, ze z dzieckiem prawdopodobnie wszystko ok ale zanim jechalam na prenatalbe to juzswoje zrobilo... a z tego co mj sie dzieje to tez mam wycziwalne wezly chlonne kilka za uchem i obok gardla i wariuje szukam sobie wszedzie naczytalam sie, ze najgorsze sa nadobojczykowe wiec wyszukuje juz cos tan poczulam... caly czas czuje ucisk w okolicach karku i mam ucho zatkane, dodatkowo mam mroczki przed oczami szczegolnie w ciemnosci... caly czas mysle, ze cos mi jest a lekarze twierdza, ze jest wszystko ok wiec skad te objawy ?? Z mezem sie nie uklada pretensje o wszystko poczawszy od pieniedzy konczac na gotowaniu sprzataniu wszystkim... doslownie nie ma miedzy nami nic... gdyby nie moj 4latek moje zycie niee mialoby sensu kocham go nad zycie ale jestem tak nieszczesliwa i ciagle czuje, ze mam raka... moja nerwica zaczela siebniedlugo po tym jak okazala sie, ze tesciowa jest chora na raka juz z przezutami nieoperacyjnego...pozniej raz prawie zemdlalam z niedoboru zelaza jak sie pozniej okazalo, migreny z aura dodatkowo mam zespol jelita wrazliwego ktory w pewnym czasie doprowadzil do krwawien z odbytu tez juz mialam raka wg siebie stwardnienie rozsiane itp...ahhh dramat jan sobie poradzic z ciaza boje sie, ze umre rpzy porodzie bo peknie mi tetniak w glowie dodatkowo... a dzisiejsza sytuacja? Maly polknal w jeziorze troche wody i jhz mam schizy, ze zarazi sie jakimis chorobami ukladu pokarmowego bo tam psy tez wpuszczali, filtry z wypalonych papierosow plywaly itp.. druga mysl to, ze woda dostanie mu sie do pluc i umrze w nocy bo kiedys przeczytalam, ze jakies dziecko tak mialo