reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Negatywny test, a @ brak

Hej! To znowu ja. Owulacja według aplikacja 10.10, ostatnie współżycie 12 i 13. Okres spóźnia się 2 dzień (33 dzień cyklu). Robiłam w piątek (półtorej tygodnia po owulacji i seksie) BETA HCG, wyszła negatywnie, czyli ciąży na pewno nie ma? 🫠 oszaleje kiedyś przez te nieregularne cykle.

Raczej bardzo mała szansa

reklama
Hej! To znowu ja. Owulacja według aplikacja 10.10, ostatnie współżycie 12 i 13. Okres spóźnia się 2 dzień (33 dzień cyklu). Robiłam w piątek (półtorej tygodnia po owulacji i seksie) BETA HCG, wyszła negatywnie, czyli ciąży na pewno nie ma? 🫠 oszaleje kiedyś przez te nieregularne cykle.
Ogólnie to nie polegaj na przewidywaniu aplikacji kiedy masz owulacje, bo to się wcale nie musi sprawdzić.

Ogólnie to nie polegaj na przewidywaniu aplikacji kiedy masz owulacje, bo to się wcale nie musi sprawdzić.
Wiem wiem, sprawdzam tylko wtedy kiedy spóźnia mi się miesiączka 😂żeby wiedzieć czy ewentualnie jest większe prawdopodobieństwo ciąży :) ale tym razem skoro uważacie że negatywna beta na 100% oznacza brak ciąży to nie mam się czym martwić :)

Do góry