reklama
a ja mam 27 lat, tymkowy tatus 32 i niby tez juz byla pora na dziecko i niby bylismy calkiem dorosli a jednak bardzo musielismy dojrzec i ciagle dojrzewamy...moj synek nie byl planowany ale w tej codziennej zapierdalance, w tym pedzie po wiecje i lepiej nigdy chyba bym nie zaplanowala ciazy... dobrze sie stalo jak sie stalo ;D
Hej dziewczyny!
Ja zaszłam w ciążę naprawdę w najgorszym z możliwych momentów.
Jestem za granicą, bez pracy i rodziny.
Mam tu jedynie chłopaka i na szczęście on ma pracę, ale słabo platną, i nie wiem jak to będzie.
Chociaż z drugiej strony... w tym roku skończę 35 lat, więc to ostatni dzwonek.
Co do nazwiska to nasze dziecko będzie mialo nazwisko ojca. Nie jestem pewna, ale może w przyszłości się pobierzemy i wtedy tylko ja zmienię nazwisko.
Ja zaszłam w ciążę naprawdę w najgorszym z możliwych momentów.
Jestem za granicą, bez pracy i rodziny.
Mam tu jedynie chłopaka i na szczęście on ma pracę, ale słabo platną, i nie wiem jak to będzie.
Chociaż z drugiej strony... w tym roku skończę 35 lat, więc to ostatni dzwonek.
Co do nazwiska to nasze dziecko będzie mialo nazwisko ojca. Nie jestem pewna, ale może w przyszłości się pobierzemy i wtedy tylko ja zmienię nazwisko.
Magda71-Ty się nie zamartwiaj. Chłop znajdzie lepszą pracę i dacie radę. Faktycznie chyba ostatni dzwonek. A ten jak na razie najgorszy moment życzę, żeby jak najszybciej został jedynie wspomnieniem. Trzymaj się.
kanoot
STYCZNIOWA MAMA '06
ja nie mam slubu z ojcem Milenki i mala ma moje nazwisko i musze powiedziec ze ja akurat jestem bardzo zadowolona z tej decyzji bo nigdy nic nie wiadomo a jeslibysmy sie kiedys na slub zdecydowali to wtedy mozna pomyslec nad zmiana
reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
my jesteśmy po ślubie.tyle ze ja mam dwa nazwiska.swoje i męża.a nasza córcia będzie nosiła nazwisko swojego tatusia.
co do obu nazwisk,to teraz bym została tylko przy jednym - męża.bo z dwoma są problemy.zwłaszcza ze moje nazwisko w sumie ma 24 literki ;D
co do obu nazwisk,to teraz bym została tylko przy jednym - męża.bo z dwoma są problemy.zwłaszcza ze moje nazwisko w sumie ma 24 literki ;D