reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nawracajace infekcje, brak skutkow leczenia, pomocy

Witam. Leczyłam zapalenie pęcherza Cipronexem 500, 2xdziennie przez 7dni. Sama jestem panikarą i też czytałam o skutkach, na różnych forach itd. Czy wystąpiły u Pani do tej pory jakieś skutki uboczne typu zerwanie ścięgien itp? Dodam, że choruję na RZS, mój reumatolog się przeraził jak powiedziałam, że to brałam, a sama mówiłam lekarzowi POZ o tym, że boję się brać tego leku. Zapewniał, że jest bezpieczny. A teraz już boli mnie staw skokowy - zwaliłam to na mój RZS, ale jeśli to ten antybiotyk.. to szkoda żyć wg.
Brałam cipronex wiele lat temu na zum, bo taki antybiotyk był wskazany z posiewu moczu. Nie wydaje mi się żeby wystąpiły jakiekolwiek skutki uboczne. Wiele leków ma zapisane w ulotkach poważne skutki uboczne. Z bolącą kostką idź do lekarza. Na pewno wiesz, że rzuty rzs moga pojawić się jako konsekwencja złego stanu psychicznego...

reklama
Do góry