reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
U nas jak u Leiki, biorac pod uwage jak sie skonczyla nasza ostatnia wyprawa na zakupy ze musialam Sarze nowa garderobe kupic ;-)U nas bez zmian - w dzień bez pieluchy, nawet w czasie ewentualnej drzemki, ale w nocy i na dłuższe wyjścia pielucha nadal musi być.
Domiska
Sierpniowa Mama'06
no i u mnie kurde pielucha powrocila na dluzsze wyjscia i w nocy :/ ni wim czemu
w domu bez wpadek
w domu bez wpadek
u nas pięknie i do przodu:-)
w zasadzie to nie ściągam juz mokrych pieluch ale boje sie na spanie i na spacer nie załozyc, moja mama na spacer jej nie zakłada i wpadki nie było, na materac kupie ochraniacz i tez zaryzykujemy
w zasadzie to nie ściągam juz mokrych pieluch ale boje sie na spanie i na spacer nie załozyc, moja mama na spacer jej nie zakłada i wpadki nie było, na materac kupie ochraniacz i tez zaryzykujemy
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Domiska, na pewno niedlugo znowu bedzie Szantusia smigac bez pieluchy na spacerach i podczas spaniano i u mnie kurde pielucha powrocila na dluzsze wyjscia i w nocy :/ ni wim czemu
w domu bez wpadek
Mada, gratulacje! Ale Wam szybko poszla ta nauka! :-)
U nas dalej pielucha podczas spacerow i na noc W domu tylko nocnik albo kibelek i bez wpadek :-)
reklama