reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Naturalne kosmetyki

Szukam naturalnych kosmetyków z dosyć rozsądnego przedziału cenowego. Nie muszą to być znane zagraniczne marki, szczerze mówiąc chętnie wypróbuję czegoś polskiego. Chciałabym zadbać o swoją skórę na zasadzie codziennej pielęgnacji, nie jest ona ani problematyczna, ani alergiczna. Macie coś do polecenia i w razie czego namiary na to gdzie można to kupić?

reklama
Ja lubię różnego rodzaju olejki do pielęgnacji, arganowy i kokosowy to moje ulubione. Można je stosować zarówno do ciała jak i do włosów... W drogeriach i aptekach też da się dorwać sporo fajnych kosmetyków z naturalnym składem. Ja np ostatnio kupiłam fajne kokosowe masło do ciała, Vegan friendly z bielendy, zawiera tylko składniki pochodzenia roślinnego, dobrze odżywia i nawilża skorę, dobre na zimę

jak z normalnego przedziału cenowego, to polecam Ci annabelle minerals, wszelkie kosmetyki do makijażu, mineralne, bardzo dobrej jakości, a cena przeciętna, bo produkowane w Polsce, wiec nie placisz w cenie transportów, ceł itp.... za puder czy podkład płaci się ok. 3 dyszek

tołpa teraz chyba do biedronki weszła, bo sa tam w okolicach kas ich stanowiska z kosmetykami, przynajmniej u mnie w miescie :) kaprysna, jak nie masz pewnosci to z annabelle mozesz probki zamowic, wyprobujesz i sama zobaczysz czy ci pasuja, choc mam pewnosc, ze ci sie spodobaja:)

Rowniez polecam anabelle minerals [emoji4] wczesniej uzywalam plynnych podkladow od boujuris (chyba tak sie pisze), potem siostra polecila mi lili lolo, ale u nich podklady bodajze po 80 zl i dla mnie zle sie je rozprowadza na skorze.. nawet suchej zostawaly takie plamy... teraz mam anabelle minerals, mega wydajne 4 g starcza mi na prawie rok [emoji14] mam akurat w wersji mat, ktyjacych nie testowalam ale slyszalam, ze sie strasznie waza na twarzy. Teraz mam zamiar znowu zamowic bo mi sie konczy, i widze wprowadzili nowosci, a mianowicie korektory w kolorach np golden fairy (jestem ciekawa jak sie sprawdza) bo sam podklad nie kryje super, jesli ktos ma wieksze problemy, ale daje rade. No i nowosc primer glinkowy, czekam za 2 tyg ma byc dostepny, mial ktos to cos?? Dobry jest bo nie wiem czy oplaca sie go brac [emoji844] [emoji844]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

W zyciu nie wrocilabym juz do plynnych podkladow [emoji45] czulabym sie jakbym cos miala przyklejonego do buzi albo byla wysmarowana maslem, na sama mysl mi nie dobrze [emoji32]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

ja lubię mineralny puder, kupiłam ostatnio z Annbelle Minerasl puder i fluid super sprawa na lato , nie wałkuje się i jest lekki.

reklama
Z kosmetyków do ciała to Bielenda i seria kosmetyków wegańskich do ciała plus kremowe serum do ciała tego samego producenta.
Z kosmetyków makijażowych, tak jak piszą dziawczyny powyżej - annabelle minerals.

Do góry