reklama
ewa72
Mama Maciusia
Dziewczyny,a co sadzicie o capivit piekne wlosy?Pomoze na te nasze wypadajace po porodzie?
Powiem Ci że ja wole się nie faszerować za mocno lekami.Niby to zdrowe bo witaminki itp ale żey te witaminki trzymały się kupy to sporo chemi musi w nich być.Po za tym sporo kapsułek jest reklamowanych które niby rozpuszczają sie w żołądku a to nie prawda bo kapsułki rozpuszczają sie dopiero w jelitach!!!Dziewczyny,a co sadzicie o capivit piekne wlosy?Pomoze na te nasze wypadajace po porodzie?
Ja tam wole odczekać te pół roku.
enka75
mamuśka :)
Powiem Ci że ja wole się nie faszerować za mocno lekami.Niby to zdrowe bo witaminki itp ale żey te witaminki trzymały się kupy to sporo chemi musi w nich być.Po za tym sporo kapsułek jest reklamowanych które niby rozpuszczają sie w żołądku a to nie prawda bo kapsułki rozpuszczają sie dopiero w jelitach!!!
Ja tam wole odczekać te pół roku.
ja przychylam się do mili, poczekam do wiosny , warzywka i owoce będą a tym samym naturalne witaminki a teraz ? ściachałam po prosu włosy :-) i wiecie co ? 10 lat mniej hehehe, jak to mój małż określił "świeżo" a i zmęczenia tak nie widać. ;-)
henrietta5
Fanka BB :)
moje tez wypadaja garściami, do tego kolor wypłowiał i musiałabym farbować , ale czytałam ,że w ciąży mamay tak dużo włosów, że teraz one wychodza ,ale czy to prawda to nie wiem
Pierwszy okres dostalam miesiac temu i byl obfity jak nigdy!!! Po pierwszej ciazy mialam takie lekkie,ze az nie zauwazalne prawie... a teraz to brzuch nawalal od tyg ,w krzyzu lupie.. wczoraj minal rowny miesiac od ostatniej miesiaczki,a teraz @ nie ma.... hm..
reklama
Podziel się: