reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie po porodzie

Jeśli chodzi o włosy to w ciąży miałam piękne jak kiedyś przed farbowaniem:laugh2:a przez ostatnie 2 miesiące wypadały mi garściami myślałam że wyłysieje ale na szczęście już jest lepiej.

reklama
Dziewczyny,a co sadzicie o capivit piekne wlosy?Pomoze na te nasze wypadajace po porodzie?
Powiem Ci że ja wole się nie faszerować za mocno lekami.Niby to zdrowe bo witaminki itp ale żey te witaminki trzymały się kupy to sporo chemi musi w nich być.Po za tym sporo kapsułek jest reklamowanych które niby rozpuszczają sie w żołądku a to nie prawda bo kapsułki rozpuszczają sie dopiero w jelitach!!!
Ja tam wole odczekać te pół roku.

Powiem Ci że ja wole się nie faszerować za mocno lekami.Niby to zdrowe bo witaminki itp ale żey te witaminki trzymały się kupy to sporo chemi musi w nich być.Po za tym sporo kapsułek jest reklamowanych które niby rozpuszczają sie w żołądku a to nie prawda bo kapsułki rozpuszczają sie dopiero w jelitach!!!
Ja tam wole odczekać te pół roku.

ja przychylam się do mili, poczekam do wiosny , warzywka i owoce będą a tym samym naturalne witaminki a teraz ? ściachałam po prosu włosy :-) i wiecie co ? 10 lat mniej hehehe, jak to mój małż określił "świeżo" a i zmęczenia tak nie widać. ;-)

Mój mi włosów nie pozwala ściąć.Jak to on mówi są szczególne trzy rzeczy na które zwruciłem u ciebie uwage są to oczy długie włosy i świetny harakter.hehe:-D

moje tez wypadaja garściami, do tego kolor wypłowiał i musiałabym farbować , ale czytałam ,że w ciąży mamay tak dużo włosów, że teraz one wychodza ,ale czy to prawda to nie wiem

prawda prawda, wypaść muszą, poza tym hormony sie zmieniają wiec to też skutkuje tak a nie inaczej.
A mam do was małe pytanko, te co już dostały okres, czy wasza miesiaczka też jest taka obfita???

Ja jak przestałam karmić to odrazu mój ginekolog wypisał mi tabletki więc naturalnego okresu nie miałam ale mimo to mam obfite miesiączki

Pierwszy okres dostalam miesiac temu i byl obfity jak nigdy!!! Po pierwszej ciazy mialam takie lekkie,ze az nie zauwazalne prawie... a teraz to brzuch nawalal od tyg ,w krzyzu lupie.. wczoraj minal rowny miesiac od ostatniej miesiaczki,a teraz @ nie ma.... hm..:eek:

reklama
Dla tego ja wolałam między innymi pobrać tabletki dla tego żeby mi się to unormowało.Teraz biore ostatnie opakowanie i co będzie to się okaże

Do góry