reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia :)

reklama
Vileyka - bardzo ładny kolorek i fryzurka bardzo kobieca.
Gabryś - ale z Ciebie modeleczka, śliczna jesteś aaa i jakiego Ty masz faceta no no no teraz się nie dziwię dlaczego boisz się jak wychodzi sam z domu :-D ale ja myślę że jak on ma taką kobitkę w domu to nie w głowie mu inne :-)

haha, dziewczyny DZIEKUJE! dowartosciowujecie mnie, bo patrzac na dawną wagę a teraz to czuje sie jak słoń :zawstydzona/y:
fazerkam - no ja wczesniej ważyłam jakieś 49-50kg, przy wzroscie 168cm, a teraz.. rany.
Kasia - musze go pilnować i tak, wiadomo :cool: dziekuje :-)

dziekujenza wszystkie komplemety raz jeszcze, oczywiscie po ciazy bede sie starala wrócic do dawnej wagi lub chociaz cos w przyblizeniu ;-)

to zdjecie robione teraz, i zawsze mialam dylemat, a raczej kompleksy na punkcie swoich uszu ktore sa lekko odstające, nie tylko ja to zauwazam, i nigdy nigdy doslownie, nie wyszlam z domu w zwiazanych wlosach jak na zdjeciu, ma chcialabym.. mmoc zwiazac po prostu w kucyk i wyjsc ot tak, a nie stac pol godziny i prostować. a wy co myslicie? moglabym, czy tragedia? ;>

Załączniki

• xxxx.jpg
    xxxx.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 76
Gabryś wcale nie widzę odstających uszu, naprawdę nie masz czym się przejmować, a i jeszcze Ci nie pisałam, jesteś śliczna, nie wmawiaj sobie żadnych kompleksów

Gabryś-szukam i szukam tych odstających uszu i nic nie widzę.A jak nie widać,znaczy nie ma problemu.Jesteś śliczną młodą osóbką, wiadomo po kim maleństwo odziedziczy urodę. Ale żeby przyszłemu tatusiowi nie było przykro-też przystojniak z Niego:-).

reklama
Do góry