reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia :)

Dziekuje dziewczynki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:kokarda mi brzuszek zaslonila na fotce ale w rzeczywistosci była piekna kuleczka...wszystkim sie podobała sukienusia:tak:
Antonufka uwierz mi mam szerokie biodra i kolana brzydkie. Czasem poprostu dobrze sie zamaskuje :) zaś Ty jaka dżaga no miss brzuchatek:tak:

reklama
Aaaaa! Ale przy Was się można kompleksów nabawić- cudnie!
Marcia- piękna zadbana młoda mama, czy ja kiedyś będę miała tyle cierpliwości żeby tak o siebie dbać?? Tood kilku lat moje postanowienie noworoczne. Jesteś moim guru- od dziśjak będę chciałą gdzieś wybiec na chwilę w dresie, zamknę oczy ipomyślęo Tobie;-)
Antonufka- ślicznoto Ty, dawaj tą fotę z brzuchem:tak:

lajtway to mamy takie same postanowienia:D jak nie wychodzę z domu to nawet nie przebieram się z piżamy, a jak idę do sklepu to tylko wkładam spodnie, coś ciepłego i rozczesuje włosy:] tylko jak jadę gdzieś dalej np, do lekarza to robie jako taki makijaż i zwracam uwagę czy to co zakładam jest czyste:p

LAjt weź:zawstydzona/y: hihi ale miło dziekuje. Tzn ja na codzien az taka zadbana nie jestem:-D ale wloski mam zawsze zrobione i pazurki bo inaczej sie poprostu nie czuje...za dresami tez nie przepadam musze miec dzien na nie

Wrzucę Wam zdjęcie z brzuszkiem w okolicy weekendu, jak będzie miał mi kto zrobić, bo nie chcę zasypywać wątku fotami "z ręki" do lustra :)
Jeśli idzie o dbanie o siebie.. ja mam jak vileyka - dzisiaj cały dzień w szlafroku i piżamie :D Tylko na grubsze wyjście się ogarniam z makijażem i strojem. Po domku zasuwam w dresach i kucyku, tylko pazurki ostatnio w ramach hobby z nudów wieczorami maluję i wzorkuję, moja ciążowa rozrywka :D

reklama
Asteria kaj Wam mówię zaczekajcie aż wrzucę fotę z ciąży - jak Migotka z Doliny Muminków :D A wiek - stan przejściowy, nie ma się co przywiązywać ;)

Do góry