reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Ha ha ha no nie sądziłam, że tak Was rozbawię moim wyznaniem. Otóż oświadczam Wam Kochane, że resztę juz w sumie mam, nawet staniki do karmienia kupiłam i zdążyły juz do mnie dotrzeć więc poród ich nie wyprzedzi :p nie pochwalę się za to jak spakuję torbę bo widzę, że bardzo lubicie kabaret a ja się na gwiazdę nie nadaję! Jestem za bardzo wsytdliwa :-D

reklama
Hahaha :-D Dobre jesteście laseczki!
Ja też nie mam pościeli jak Doris, mam śpiworek do spania i 4 prześcieradła. No tam jakiś kocyk jakby chłodno było czy becik też się znajdą :) I tyle. Nie ma co szaleć na początek.
Tak naprawdę na początku dzieciątko potrzebuje tylko MAMY!! Hihihi Bliskości, miłości, tulenia, buziakowania, głaskania, karmienia i ewentualnie wytrzeć tyłek jak kupa już szczypie taka rzadka :rofl2:

Ja pościel mam dla dziewczynek komplety po J i kupiłam im po dwa "swoje". I niby na początku nie uzywalam, ale dziecko miało mieciutko leżeć na kołderce. Zaczęłam pościeli używać jak J miała 5msc. Z blizniaczkami pewnie będzie to prędzej bo ją lubię chłodno w mieszkaniu no i pora roku inna.

Za to jeszcze nie zamówiłam łóżka dla J i pościeli dla niej. Ale ambitnie dziś mam zamiar to ogarnąć i jechać zamówić szafę I komode do pokoju. Jak będzie jakiś fajny to i narożnik odrazu kupie. Ale pewnie to będziemy musieli robić na wymiar.

Ale przed tym kupujemy farby i malujemy. Ł ma to ogarnąć w przyszły weekend. Na szafę i komode i tak będziemy musieli czekać ok 14 dni roboczych.

Na koniec dokupie jakiś fajny stolik i krzesła i przerobie przedpokój na mini jadalnie. Planów mam zobaczymy ile z tego uda nam się zrobić. Ale praktycznie do około końca września, początku października mamy czas.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

A to kołyska która kupili moi Rodzice dla Zuzi :) jak będziemy u Niech to Królewna będzie miała gdzie spać ;)

Załączniki

• 1442135129276.jpg
    1442135129276.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 133
Blair no ładna, mam bardzo podobna i nie bylam z niej zadowolona, ale pozniej oddałam siostrze i ona tez nie ma zastrzezen, oczywiscie uzywa ja wlasnie tylko jak przyjezdza do rodzicow, wiec miejmy nadzieje, ze wam sie sprawdzi. My mamy cos takiego Kosz wiklinowy Carina, My Sweet Baby - Studio Barw: świat dziecka online, ale jeszcze czekamy az do nas dotrze, bo siostrzeniec ciagle w niej spi

Hej
dziewczyny jak byłybyscie zainteresowane kocykami lub kompletem kocyk z poduszka d i wózka czy łóżeczka, rozkami czy ochraniaczem do łóżeczka to może spodobają wam się moje prace:-)

reklama
Do góry