reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Kamila_22 gratulacje, jak serduszko ma 5mm to nie taka mala kropeczka!:-)

A co do mojego terminu..... natura jest nie do pojecia, z wczorajszych zdjec wynika, ze mialam miec miesiaczke miedzy 2 cyklami, a nie mialam, mysle ze dzidzius poczal sie w tym pierwszym, tylko bardzo pozno, tam gdzie mial byc 2 cykl, ale to tylko domniemania....

5mm to chyba ma cały dzidziolek a nie samo serduszko :-)

Annagro kiedyś gdzieś słyszałam o bezkrwawej miesiączce czy jakoś tak się to nazywało. Baaaardzo rzadkie ale czasem się zdarza

Hej dziewczyny ;)

jestem tu nowa ale po przeczytaniu waszych postów postanowiłam napisać ;)

Jestem w ciązy w 8 tyg i 4 dniach ;)

moja dzidzia ma prawie 2 cm ;) nio i serduszko juz biło ;)

Termin mam na wg om 22 czerwca ale wg usg 2 lipiec :)

trzymam za wasze maleństwa kciuki;)

Stokrotka witam cieplutko ciebie i malenstwo!
Ja tez sie lipca trzymam , choc termin mam na 29.06, moje dzieci lubia zawsze rodzic sie spoznione :-) Od urodzenia na bakier :-)
Pyska: nigdy o tym nie slyszlam, zapytam lekarza przy nastepnej wizycie

A nastepne usg dopiero 17.12...... juz sie nie moge doczekac :-)

Moje dziecko już w brzuszku było na bakier bo zamiast wychodzić główką to miało już wtedy wszystko w du***:-) i urodził się miesiąc za szybko :D teraz tez wszystko robi inaczej niż powinien :-)

reklama
Pyśka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zamorduję Cię:-D tak mnie wkręciłaś z tym drugim pęcherzykiem, że jak dzisiaj polecialam po zwolnienie to zapytałam o to i okazalo się, że to owszem pęcherz ale moczowy:cool2:normalnie myślałam, że się pochlastam, jakby się okazało, że to dwojka :shocked2: ale przecież razem z mężęm patrzyliśmi ( no i lekarka) i byl jeden płód i nawet tego pęcherza nie było ( dopiero pojawił się na tym zdjątku ) łłłłłoooooooooo matko .... mam nadzieję, że na następnej wizycie dalej będzie jeden :eek:

Do góry