reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

Szminka-ale Emilka je kotleta:szok: Basi się to jeszcze nie zdarzyło-ja muszę jej przemycać mięso w ziemniaczkach;-)
To ja też wkleję sesję jedzeniową-na wózeczku lalek (lubi żeby ją wozić, a kółka ledwo co to wytrzymują:-D)

Ostatnia edycja:
reklama
kasia generalnie to Emilka jest miesozerna:szok::tak::-Duwielbia no moze watrobki nie lubi a tak to kazdy rodzaj:tak:
a Basia widze ze ladnie zjadla bo pusty talerzyk:tak:
tez Emilke wozimy w wozeczku dlal alek,podobne rozrywki maja te nasze dzieciaczki:-D

cd...............

Załączniki

• farba 064.jpg
    farba 064.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 60
  • farba 067.jpg
    farba 067.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 53
  • kaska 041.jpg
    kaska 041.jpg
    106,8 KB · Wyświetleń: 55
  • kaska 053.jpg
    kaska 053.jpg
    95 KB · Wyświetleń: 69
oj cisza i na tym watku:tak:kilka naszych fotek tak dla rozruchu:-D
domek zrobil tatus:tak::-Di stoi do dzisiaj:tak:a pozostale fotki to tuz przed spankiem Emilka oglada bajeczke:tak:

Załączniki

• domekk (Medium).JPG
    domekk (Medium).JPG
    62,8 KB · Wyświetleń: 83
  • doomek (Medium).JPG
    doomek (Medium).JPG
    63,7 KB · Wyświetleń: 63
  • domek (Medium).JPG
    domek (Medium).JPG
    55,6 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC_8853 (Medium).JPG
    DSC_8853 (Medium).JPG
    37,1 KB · Wyświetleń: 61
  • w pizamce (Medium).JPG
    w pizamce (Medium).JPG
    58,6 KB · Wyświetleń: 98
hehe ale jaja ja tu wchodzę na bb a tu pogrubiona ikonka myśle łooo Anetka urodziła hehe a tu niespodzianka foteczki :-p

reklama
Koral ale Julek juz duzy i jaki słodziutki:) a Ty pieknie wygladasz

szmina cudoo domeczek , pomysłowego masz meżusia a Emilcia piękna dziewczynka

anulaa ja to samo pomyslalam :) hehe

Do góry