reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

Szminka-ale Emilka je kotleta:szok: Basi się to jeszcze nie zdarzyło-ja muszę jej przemycać mięso w ziemniaczkach;-)
To ja też wkleję sesję jedzeniową-na wózeczku lalek (lubi żeby ją wozić, a kółka ledwo co to wytrzymują:-D)

Ostatnia edycja:
reklama
kasia generalnie to Emilka jest miesozerna:szok::tak::-Duwielbia no moze watrobki nie lubi a tak to kazdy rodzaj:tak:
a Basia widze ze ladnie zjadla bo pusty talerzyk:tak:
tez Emilke wozimy w wozeczku dlal alek,podobne rozrywki maja te nasze dzieciaczki:-D

cd...............

Załączniki

• farba 064.jpg
    farba 064.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 62
  • farba 067.jpg
    farba 067.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 55
  • kaska 041.jpg
    kaska 041.jpg
    106,8 KB · Wyświetleń: 56
  • kaska 053.jpg
    kaska 053.jpg
    95 KB · Wyświetleń: 71
oj cisza i na tym watku:tak:kilka naszych fotek tak dla rozruchu:-D
domek zrobil tatus:tak::-Di stoi do dzisiaj:tak:a pozostale fotki to tuz przed spankiem Emilka oglada bajeczke:tak:

Załączniki

• domekk (Medium).JPG
    domekk (Medium).JPG
    62,8 KB · Wyświetleń: 85
  • doomek (Medium).JPG
    doomek (Medium).JPG
    63,7 KB · Wyświetleń: 66
  • domek (Medium).JPG
    domek (Medium).JPG
    55,6 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC_8853 (Medium).JPG
    DSC_8853 (Medium).JPG
    37,1 KB · Wyświetleń: 64
  • w pizamce (Medium).JPG
    w pizamce (Medium).JPG
    58,6 KB · Wyświetleń: 100
hehe ale jaja ja tu wchodzę na bb a tu pogrubiona ikonka myśle łooo Anetka urodziła hehe a tu niespodzianka foteczki :-p

reklama
Koral ale Julek juz duzy i jaki słodziutki:) a Ty pieknie wygladasz

szmina cudoo domeczek , pomysłowego masz meżusia a Emilcia piękna dziewczynka

anulaa ja to samo pomyslalam :) hehe

Do góry