reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Ja sie obawiam , ze umnie nic z tego w tym miesiacu :( Bola mnie cycki i czasem troche ćmi mnie brzuch , wyskoczlo mi tez pare pryszczy.Czuje ze to @ sie zbiza niuchronnie :( Jak sie teraz nie uda to zrobie sobie poziom hormonow chyba.Wydawalo mi sie ze przytulanko bylo w tym miesiacu idealnie wycelowane ::)

Ja sie obawiam , ze umnie nic z tego w tym miesiacu :( Bola mnie cycki i czasem troche ćmi mnie brzuch , wyskoczlo mi tez pare pryszczy.Czuje ze to @ sie zbiza niuchronnie :( Jak sie teraz nie uda to zrobie sobie poziom hormonow chyba.Wydawalo mi sie ze przytulanko bylo w tym miesiacu idealnie wycelowane ::)

powiedzialabym , ze raczej krotko bo 3 cykl dopiero ale juz tak bym chciala miec fasolke. Zawsze bylam w goracej wodzie kapana a teraznaucze sie chyba cierpliwosci :(

powiedzialabym , ze raczej krotko bo 3 cykl dopiero ale juz tak bym chciala miec fasolke. Zawsze bylam w goracej wodzie kapana a teraznaucze sie chyba cierpliwosci :(

Witam Was moje kochane!
U mnie już coraz bliżej do testowanka, ale ogólnie nie jestem przekonana czy w tym cyklu mogło się dzieciątko począć. Mało przytulanek i w dodatku dość rzadko.
Ale widzę, że u Was trochę więcej nadziei.
Lana- to napewno zbyt mała ilość bthcg i teścik dlatego był negatywny.
Zebrra- u Ciebie też na bank ten sam powód.
Zyczę Wam żeby to były fasolki, ale nie wiem co wy o tym myślicie skoro one z Wami już tak się bawią w chowanego to co to będą za fasolki? Może takie małe dwa diabełki :) Hi hi hi
Elżbietko modlę się za Ciebie i za Twoje zdrowie. Oby wszystko było w porządku, czekam na wieści!
A co do wczorajszych wyborów, nie wiem jak głosowaliście ale ja jestem załamana wynikiem. Obawiam się o los naszego kraju, nas i naszych fasolek... :(

reklama
Witam Was moje kochane!
U mnie już coraz bliżej do testowanka, ale ogólnie nie jestem przekonana czy w tym cyklu mogło się dzieciątko począć. Mało przytulanek i w dodatku dość rzadko.
Ale widzę, że u Was trochę więcej nadziei.
Lana- to napewno zbyt mała ilość bthcg i teścik dlatego był negatywny.
Zebrra- u Ciebie też na bank ten sam powód.
Zyczę Wam żeby to były fasolki, ale nie wiem co wy o tym myślicie skoro one z Wami już tak się bawią w chowanego to co to będą za fasolki? Może takie małe dwa diabełki :) Hi hi hi
Elżbietko modlę się za Ciebie i za Twoje zdrowie. Oby wszystko było w porządku, czekam na wieści!
A co do wczorajszych wyborów, nie wiem jak głosowaliście ale ja jestem załamana wynikiem. Obawiam się o los naszego kraju, nas i naszych fasolek... :(

Do góry