reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Wszystkim zaciazonym GRATULUJE.

NIE WIEM CO SIE ZE MNA DZIEJE OD WTORKU. CALY CZAS MAM SKURCZE MACICY-NIE MIALAM CZEGOS TAKIEGO, A JESTEM PO @. NIE MOGE SPAC W NOCY. BIERSI MAM NADAL CIEZKIE I MDLI MNIE CO JAKIS CZAS, PLECKI BOLA.MOZE COS ZLAPALAM?

reklama
cześć asmodis - zastanów się nad wykonaniem testó owulacyjnych..chociaż mi one dużo nie pomogły..ale nie unikaj "przytulania" to jest takie miłe hihihi
Nie wiem co się ze mną dziej odkąd zrobiłam test nie mam ochoty na "przytulanie" a jak raz "poprzytulałam" się do mężusia to bolało mnie podbrzusze - i mam dosyć...

cześć asmodis - zastanów się nad wykonaniem testó owulacyjnych..chociaż mi one dużo nie pomogły..ale nie unikaj "przytulania" to jest takie miłe hihihi
Nie wiem co się ze mną dziej odkąd zrobiłam test nie mam ochoty na "przytulanie" a jak raz "poprzytulałam" się do mężusia to bolało mnie podbrzusze - i mam dosyć...

czesc Ola.K ja mialam owu 28 sierpnia. mam dlugie cykle. @ dostalam 19, a teraz to juz konic po niej. chodzi mi tylko o to ze od 20 mam skurcze macicy, a nie mialam czegos takiego. zawsze tak mialam przed @ gdzy sie zblizala. i tak jak pisalam piersi ciezki, plecy bola i czasem mam mdlosci.

o testach owu myslalam i sobie kupie, ale to nie jest jeszcze czas na owulacje

czesc Ola.K ja mialam owu 28 sierpnia. mam dlugie cykle. @ dostalam 19, a teraz to juz konic po niej. chodzi mi tylko o to ze od 20 mam skurcze macicy, a nie mialam czegos takiego. zawsze tak mialam przed @ gdzy sie zblizala. i tak jak pisalam piersi ciezki, plecy bola i czasem mam mdlosci.

o testach owu myslalam i sobie kupie, ale to nie jest jeszcze czas na owulacje

Asmodis, a moze zrób test ciążowy? Słyszałam o kobietach, które regularnie miesiączkowały będąc w ciąży aż nawet do 5 miesiąca! A może to fasoleczka!? ;D
ZATESTUJ!!!!

Asmodis, a moze zrób test ciążowy? Słyszałam o kobietach, które regularnie miesiączkowały będąc w ciąży aż nawet do 5 miesiąca! A może to fasoleczka!? ;D
ZATESTUJ!!!!

Ola.K w poniedziałek trzymam mocno piąstki za II kreseczki... ale wiem że wyjdą one u Ciebie na 10000000%...
ja testuję ..o ile nie przyjdzie @ dopiero po 29-30-09.... zobaczymy... nadzieja zawsze jest...

asmodis zrób teścik... moja bratowa(przyszywana) w pierwszym miesiącu miała normalnie @...

Ola.K w poniedziałek trzymam mocno piąstki za II kreseczki... ale wiem że wyjdą one u Ciebie na 10000000%...
ja testuję ..o ile nie przyjdzie @ dopiero po 29-30-09.... zobaczymy... nadzieja zawsze jest...

asmodis zrób teścik... moja bratowa(przyszywana) w pierwszym miesiącu miała normalnie @...

reklama
u mnie całkiem niedługo tez termin testownia. ale staram sie za bardzo nie myśleć o tym...
nie czuje sie ciążowo...zgaga troche, a nawet bardzo dokucza. i nic poza tym. może troszką plecki i strasznie senna jestem, ale to ostatnie to raczej z powodu małej ilosci snu. i jakas sie czuje osłabiona, może jakas grypa mnie dopada??

Do góry