reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

baśka  no ja bym sie tak szybko nie poddawała... z Twojego suwaczka wynika że @ ma przyjśc dopiero za 2 dni.... więc na testowanko mogło być za wcześnie... nawet ja czułośc testu jest duża to najwcześnie warto dopiero robić test w terminie @... alepiej jeszcze parę dni poczekać... więc u Ciebie jeszcze nie wszystko wiadomo... głowa do góry...

reklama
axxa kiedy za Ciebie trzymać kciuki???
Ja testuję ponownie w poniedziałek a więc pomyśl o mnie...chociarz wczoraj juz wyszła słaba bo słaba ale wyszła druga różowiutka kreseczka...pozdrawiam :laugh:

axxa kiedy za Ciebie trzymać kciuki???
Ja testuję ponownie w poniedziałek a więc pomyśl o mnie...chociarz wczoraj juz wyszła słaba bo słaba ale wyszła druga różowiutka kreseczka...pozdrawiam :laugh:

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) Ja wiem ze jakaś szansa jeszcze jest (pomimo że na teście piszą że 6 dni po zapłodnieniu to czytając forum nalezy mocno w to zwątpić :) ) ale wole za bardzo się nie nakręcać bo wiecie same doskonale jak potem boli...a tak moge mieć miłą niespodziankę. Poza tym 31 to taki mój krótszy cykl bo wahają się 31-35, więc poczekamy, zobaczymy...Ja też trzymam kciuki za nas wszystkie i dobrej nocki życzę.

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :) Ja wiem ze jakaś szansa jeszcze jest (pomimo że na teście piszą że 6 dni po zapłodnieniu to czytając forum nalezy mocno w to zwątpić :) ) ale wole za bardzo się nie nakręcać bo wiecie same doskonale jak potem boli...a tak moge mieć miłą niespodziankę. Poza tym 31 to taki mój krótszy cykl bo wahają się 31-35, więc poczekamy, zobaczymy...Ja też trzymam kciuki za nas wszystkie i dobrej nocki życzę.

a wiecie może jak wejść w swoje prywatne wiadomości ale wysłane? bo kliknęłam żeby mi zapisywał to co wysyłam prywatnie ale teraz za Chiny nie moge tego nigdzie znależć - powinno gdzieś byc ale ja nie mam pojęcia gdzie-jakiś folder czy cóś???/

a wiecie może jak wejść w swoje prywatne wiadomości ale wysłane? bo kliknęłam żeby mi zapisywał to co wysyłam prywatnie ale teraz za Chiny nie moge tego nigdzie znależć - powinno gdzieś byc ale ja nie mam pojęcia gdzie-jakiś folder czy cóś???/

z tego co pamietam to jak jestes w swoich prywatnych odebranych to po prawej stronie, zaraz nad wiadomosciami jest przycisk "wyslane" chyba biale sa przyciski, zaraz przy tym okienku z wiadomosciami, prawy gorny rog

z tego co pamietam to jak jestes w swoich prywatnych odebranych to po prawej stronie, zaraz nad wiadomosciami jest przycisk "wyslane" chyba biale sa przyciski, zaraz przy tym okienku z wiadomosciami, prawy gorny rog

reklama
Wszystkim zaciazonym GRATULUJE.

NIE WIEM CO SIE ZE MNA DZIEJE OD WTORKU. CALY CZAS MAM SKURCZE MACICY-NIE MIALAM CZEGOS TAKIEGO, A JESTEM PO @. NIE MOGE SPAC W NOCY. BIERSI MAM NADAL CIEZKIE I MDLI MNIE CO JAKIS CZAS, PLECKI BOLA.MOZE COS ZLAPALAM?

Do góry