reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Melduje się po urlopie. Jezioro, słońce, kąpiele, lenistwo - eh... do zobaczenia za rok. U mnie z testowaniem porażka. Nie musiałam tego robić, bo @ przyszła i to 5 dni za wcześnie. A miało być tak pięknie: 5 rocznica ślubu i dla męża prezencik - malutkie opakowanie z piękną wstążeczką a w środku teścik z dwiema kreseczkami. Ja już to normalnie widziałam... A tu du.. A normalnie już widziałam u siebie objawy: bóle brzucha i piersi, od czasu do czasu mdłości. Nie ma to jak nastawienie psychiczne :mad: Tak sobie myślę, że to moje złe samopoczucie to przez luteinę, którą biorę od 2 cykli. No nie wiem. W każdym razie od tygodnia jesteśmy na etapie starań. Oby teraz okazały się owocne. Cały czas trzymam kciuki za wszystkie starające się. Może tym razem...

reklama
Melduje się po urlopie. Jezioro, słońce, kąpiele, lenistwo - eh... do zobaczenia za rok. U mnie z testowaniem porażka. Nie musiałam tego robić, bo @ przyszła i to 5 dni za wcześnie. A miało być tak pięknie: 5 rocznica ślubu i dla męża prezencik - malutkie opakowanie z piękną wstążeczką a w środku teścik z dwiema kreseczkami. Ja już to normalnie widziałam... A tu du.. A normalnie już widziałam u siebie objawy: bóle brzucha i piersi, od czasu do czasu mdłości. Nie ma to jak nastawienie psychiczne :mad: Tak sobie myślę, że to moje złe samopoczucie to przez luteinę, którą biorę od 2 cykli. No nie wiem. W każdym razie od tygodnia jesteśmy na etapie starań. Oby teraz okazały się owocne. Cały czas trzymam kciuki za wszystkie starające się. Może tym razem...

bea2 ja o slicznych bucikach ktorych wręczam męzowi tez myslałam nie raz!! Staramy sie krótko, patrząc na inne pary ale dla mnie to juz wiecznośc. Zwariuje!!!! a nie mge przestac o tym myslec zresztą wokól same koleznaki w ciązu lub z małymi dzidziami

bea2 ja o slicznych bucikach ktorych wręczam męzowi tez myslałam nie raz!! Staramy sie krótko, patrząc na inne pary ale dla mnie to juz wiecznośc. Zwariuje!!!! a nie mge przestac o tym myslec zresztą wokól same koleznaki w ciązu lub z małymi dzidziami

jakiś rok temu moja znajoma wpadła... pamiętam jak ja wtedy wyłam... dlaczego to nie ja.... ale na szczęście jestem silna i bardzo szybko się podnoszę(na duchu)...

jakiś rok temu moja znajoma wpadła... pamiętam jak ja wtedy wyłam... dlaczego to nie ja.... ale na szczęście jestem silna i bardzo szybko się podnoszę(na duchu)...

reklama
Do góry