reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

wrzesień już niedługo... jestem ciekawa ile jeszcze takich miesięcy.... mam nadzieję że niedługo zaczniemy się wpisywac do wątków" miesiąc-mamusie"

reklama
wrzesień już niedługo... jestem ciekawa ile jeszcze takich miesięcy.... mam nadzieję że niedługo zaczniemy się wpisywac do wątków" miesiąc-mamusie"

Asia23 pisze:
Szczerze mówiąc, to zaskoczyła mnie cena 80tys za 60m2!
No u nas takie ceny :) Bardzo się z tego cieszę. II piętro, spokojna okolica. Tylko to nie nowe budownictwo tylko kilkunastoletnie, ale ocieplone itp. Za nowe w tym metrażu trzeba zapłacić około 120-130 tys. :)
Jak dobrze, że u nas takie ceny bo ja strasznie boję się kredytów itp i nie wiem czy jak bym miała tyle kasy zapłacić czy w ogóle byśmy się kiedyś mieszkania dorobili hihi :D

Asia23 pisze:
Szczerze mówiąc, to zaskoczyła mnie cena 80tys za 60m2!
No u nas takie ceny :) Bardzo się z tego cieszę. II piętro, spokojna okolica. Tylko to nie nowe budownictwo tylko kilkunastoletnie, ale ocieplone itp. Za nowe w tym metrażu trzeba zapłacić około 120-130 tys. :)
Jak dobrze, że u nas takie ceny bo ja strasznie boję się kredytów itp i nie wiem czy jak bym miała tyle kasy zapłacić czy w ogóle byśmy się kiedyś mieszkania dorobili hihi :D

Witaj Agutek-TY ranny ptaszku:)
teraz nic tylko w mieszkanku majsterkować malego szkraba:)-jak postanowione w koncu Agutek- czekamy do wiosny , czy chybił trafil już w paxdzierniku??:) ::)

Witaj Agutek-TY ranny ptaszku:)
teraz nic tylko w mieszkanku majsterkować malego szkraba:)-jak postanowione w koncu Agutek- czekamy do wiosny , czy chybił trafil już w paxdzierniku??:) ::)

No własnie ciągle myślimy ::)
Najbardziej prawdopodobna jest wiosna, ale kto wie czy październik nie okaże się kuszący :)

No własnie ciągle myślimy ::)
Najbardziej prawdopodobna jest wiosna, ale kto wie czy październik nie okaże się kuszący :)

mozna juz wówczas poćwiczyć przed wiosną ::) ;)
my tez niesmiało w r czerwcu:)-lipiec odpadł..a teraz pełną parą:)..by załapac sie jeszcze na wiosnę;)-liczę, ze sie udało-nie:)..cóż..poczekam moze wówczas na Ciebie -Agutek:)..

reklama
mozna juz wówczas poćwiczyć przed wiosną ::) ;)
my tez niesmiało w r czerwcu:)-lipiec odpadł..a teraz pełną parą:)..by załapac sie jeszcze na wiosnę;)-liczę, ze sie udało-nie:)..cóż..poczekam moze wówczas na Ciebie -Agutek:)..

Do góry