reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
patina zycze jednak zafasolkowania :) Trzymam za was kciuki :)

Ja już za jakieś 35 godzin wyjeżdżam i doczekać się nie mogę :) właśnie moje słonko pojechało na przegląd samochodzika, a ja nie mogę się wreszcie zebrać, żeby się spakować :) Jeszcze jutro idę na zakupy, po jakiś kapelutek lub apaszkę i jakieś klapki na basenik :) jejku-jestem chyba chora ze szczęścia :) Dziewczyny - żyć nie umierać, nieważne co by się działo. Moje słonko dalej upiera się, że dzidzia za jakiś roczek, nie dostałam się na uczelnię ( jak nie to nie-skończę farmacje :p ) ale ja i tak chodzę szczęśliwa :)

patina zycze jednak zafasolkowania :) Trzymam za was kciuki :)

Ja już za jakieś 35 godzin wyjeżdżam i doczekać się nie mogę :) właśnie moje słonko pojechało na przegląd samochodzika, a ja nie mogę się wreszcie zebrać, żeby się spakować :) Jeszcze jutro idę na zakupy, po jakiś kapelutek lub apaszkę i jakieś klapki na basenik :) jejku-jestem chyba chora ze szczęścia :) Dziewczyny - żyć nie umierać, nieważne co by się działo. Moje słonko dalej upiera się, że dzidzia za jakiś roczek, nie dostałam się na uczelnię ( jak nie to nie-skończę farmacje :p ) ale ja i tak chodzę szczęśliwa :)

Patina ja też dziś płakałam nad jedną wstrętną grubą krechą..:( a @ nadal nie ma...a jak Ty się czujesz??
masz jeszcze jakieś objawy??
pozdrówki

Patina ja też dziś płakałam nad jedną wstrętną grubą krechą..:( a @ nadal nie ma...a jak Ty się czujesz??
masz jeszcze jakieś objawy??
pozdrówki

Dziewczyny świetny pomysł z tymi testami :)  Kto ma niech wkleja ;)
patina alek przykro że to nie fasolka, ale nie martwcie sie na pewno w sierpniu się uda :)

Dziewczyny świetny pomysł z tymi testami :)  Kto ma niech wkleja ;)
patina alek przykro że to nie fasolka, ale nie martwcie sie na pewno w sierpniu się uda :)

musimy chyba zaprosić jakąs mamusię... ba zadna z nas jeszcze (ale pewnie juz niedługo) nie posiada teściku z II pieknymi krechami...

reklama
musimy chyba zaprosić jakąs mamusię... ba zadna z nas jeszcze (ale pewnie juz niedługo) nie posiada teściku z II pieknymi krechami...

Do góry