reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

nie bylo mnie caly dzien a tu tyle sie wydarzylo!!!

Ka milka, przykro mi bardzo, ze tak to sie skonczylo, jednak trzeba miec wiare ze juz w nastpenym cyklu wszystko sie uda!

Rusalko, gratulacje!!! dbaj o was!

reklama
nie bylo mnie caly dzien a tu tyle sie wydarzylo!!!

Ka milka, przykro mi bardzo, ze tak to sie skonczylo, jednak trzeba miec wiare ze juz w nastpenym cyklu wszystko sie uda!

Rusalko, gratulacje!!! dbaj o was!

Malago jestem tu nowa i nie przeczytałam jeszcze wszystkich postów. Ale o co chodzi z tą szyjką? Mozesz mi troche przyblizyc albo dac jakis link?
Dzieki,Trzymam kciuki za waszej jajeczkowanie!
Gratulacje dla Rusłaki!!!!!

Malago jestem tu nowa i nie przeczytałam jeszcze wszystkich postów. Ale o co chodzi z tą szyjką? Mozesz mi troche przyblizyc albo dac jakis link?
Dzieki,Trzymam kciuki za waszej jajeczkowanie!
Gratulacje dla Rusłaki!!!!!

Rusałko OGROMNE GRATULACJE !!!
cieszę się razem z Tobą :)
KA milka bardzo mi przykro że tak się stało..trzymaj się mocno!

ja chyba mam stracony ten cykl..wysyłają mnie na szkolenie z przyszłym tygodniu  :( więc nici z przytulanek... :(
dziewczynki- jak myślicie?? czy można pójć rano na usg po popołudniowo- wieczornym przytulanku..???
bo może jeszcze nic straconego... ;)
Esia jak się czujesz?? co u Ciebie??

Rusałko OGROMNE GRATULACJE !!!
cieszę się razem z Tobą :)
KA milka bardzo mi przykro że tak się stało..trzymaj się mocno!

ja chyba mam stracony ten cykl..wysyłają mnie na szkolenie z przyszłym tygodniu  :( więc nici z przytulanek... :(
dziewczynki- jak myślicie?? czy można pójć rano na usg po popołudniowo- wieczornym przytulanku..???
bo może jeszcze nic straconego... ;)
Esia jak się czujesz?? co u Ciebie??

Witaj Alek :) Zajrzałam na chwilkę - zaraz mecz i w domu musi być "nabożny nastrój uwagi" ;)
U mnie bez zmian. Antybiotyk łykam, smaruję się (korzonki mi się odezwały ::)) a dni cyklu już nie liczę... Jak tylko wydobrzeję, biegnę do gina po coś na wywołanie @. A poza tym, ok ;D

Nie martw się, już się kilku dziewczynom udało cudnie wpaść właśnie w nieoczekiwanym momencie - może będziesz następna? Życzę Ci z całego serducha :)
A usg po przytulanku to chyba nie problem? Przecież resztówka plemniczków nie zakłóci obrazu? Przynajmniej ja tak sądzę - no, ale może mam za małe doświadczenie, niech się ekspertki wypowiedzą ;)

Witaj Alek :) Zajrzałam na chwilkę - zaraz mecz i w domu musi być "nabożny nastrój uwagi" ;)
U mnie bez zmian. Antybiotyk łykam, smaruję się (korzonki mi się odezwały ::)) a dni cyklu już nie liczę... Jak tylko wydobrzeję, biegnę do gina po coś na wywołanie @. A poza tym, ok ;D

Nie martw się, już się kilku dziewczynom udało cudnie wpaść właśnie w nieoczekiwanym momencie - może będziesz następna? Życzę Ci z całego serducha :)
A usg po przytulanku to chyba nie problem? Przecież resztówka plemniczków nie zakłóci obrazu? Przynajmniej ja tak sądzę - no, ale może mam za małe doświadczenie, niech się ekspertki wypowiedzą ;)

Monix pisze:

TUTAJ jest topik, w którym jest kilka przydatnych linków, i informacji o badaniu położenia szyjki macicy :)

reklama
Monix pisze:

TUTAJ jest topik, w którym jest kilka przydatnych linków, i informacji o badaniu położenia szyjki macicy :)

Do góry