reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Lilith - i jeszcze w prezencie, normalnie żyć nie umierać ;)

Elżbietko - o cenach w Warszawie to się w ogóle nawet nie wypowiem ::) ::)

reklama
Lilith - i jeszcze w prezencie, normalnie żyć nie umierać ;)

Elżbietko - o cenach w Warszawie to się w ogóle nawet nie wypowiem ::) ::)

Ojej, aż mi słabo :-[  Strasznie drogie - no ale to Warszawa. We Wrocławiu za tą cenę byłoby mieszkanie dwupoziomowe.  Czemu te mieszkania takie drogie??????
Lilith, no to ładny prezencik ;D  dobrze mieć taką dobra rodzinkę :laugh:

Ojej, aż mi słabo :-[  Strasznie drogie - no ale to Warszawa. We Wrocławiu za tą cenę byłoby mieszkanie dwupoziomowe.  Czemu te mieszkania takie drogie??????
Lilith, no to ładny prezencik ;D  dobrze mieć taką dobra rodzinkę :laugh:

Elżbietko, za tą kwotę to u mnie w mojej miejscowości postawiłabym domek jednorodzinny. SPrzedawaj mieszkanie, przyjeżdżaj do mnie i sie buduj :D

Elżbietko, za tą kwotę to u mnie w mojej miejscowości postawiłabym domek jednorodzinny. SPrzedawaj mieszkanie, przyjeżdżaj do mnie i sie buduj :D

oki, juz jade ;) :) :) :)
u nas tez można wybudowac, tylko dziąłka 40 km od warszawy kosztuje około 80 tys za 700m. myśłelismy o tym, ale wtedy tzrba miec 2 samochody, a dojazd jednym to kosszt 1000zł miesięcznie. ja tyle nie zarabiam!

reklama
oki, juz jade ;) :) :) :)
u nas tez można wybudowac, tylko dziąłka 40 km od warszawy kosztuje około 80 tys za 700m. myśłelismy o tym, ale wtedy tzrba miec 2 samochody, a dojazd jednym to kosszt 1000zł miesięcznie. ja tyle nie zarabiam!

Do góry