reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Esia nie stresuj się, zobaczysz że wszystko się ułoży :)
bądź dobrej myśli- to bardzo pomaga takie pozytywne myslenie, chociaż ja tak piszę a sama już się bardzo stresuje co będzie jutro!! boję się, że to nie fasolka i że będą problemy... :( :( :(
Elżbietka piracie drogowy ;D my też we wrzesniu malujemy, oj będzie bałaganik będzie...ale za to jak potem będzie ślicznie ;)

Dziewczynki tak strasznie się boję jutrzejszego dnia!!!

reklama
Esia nie stresuj się, zobaczysz że wszystko się ułoży :)
bądź dobrej myśli- to bardzo pomaga takie pozytywne myslenie, chociaż ja tak piszę a sama już się bardzo stresuje co będzie jutro!! boję się, że to nie fasolka i że będą problemy... :( :( :(
Elżbietka piracie drogowy ;D my też we wrzesniu malujemy, oj będzie bałaganik będzie...ale za to jak potem będzie ślicznie ;)

Dziewczynki tak strasznie się boję jutrzejszego dnia!!!

Elżbietko, niezły z Ciebie rajdowiec ;D A macie domek czy mieszkanko????
Esiu, oby się szybko wyjaśniło i oczywiście na korzyść fasolki :laugh:
alek nie bój się, jesteśmy z tobą :)

Elżbietko, niezły z Ciebie rajdowiec ;D A macie domek czy mieszkanko????
Esiu, oby się szybko wyjaśniło i oczywiście na korzyść fasolki :laugh:
alek nie bój się, jesteśmy z tobą :)

Elżbietko - zaszalałaś. A wiesz jak zazdroszczę Ci tej zrobionej kuchni... ::) U nas nic, tylko zlew i pożyczona lodówka, pożyczony stolik. Chcielibyśmy w przyszłym roku zrobić remont, ale w ogóle nie wiem jak nam pójdzie z odłożeniem kasy. Bo meble pod wymiar to majątek, a jeszcze trzeba kupić cały sprzet kuchenny, skuć stare kafelki i położyć nowe, wygipsować ściany, wymienić rury, jakieś podłączenia elektryczne w odpowiednich miejscach porobić. Kurcze dziewczyny orientujecie się ile teraz taki standardowy remont kuchni kosztuje, bo ja jestem zielona, a oszczędzanie kiepsko nam idzie :(
Może któraś z was jest w temacie, Ile kasiory trzeba szykowac ?

Elżbietko - zaszalałaś. A wiesz jak zazdroszczę Ci tej zrobionej kuchni... ::) U nas nic, tylko zlew i pożyczona lodówka, pożyczony stolik. Chcielibyśmy w przyszłym roku zrobić remont, ale w ogóle nie wiem jak nam pójdzie z odłożeniem kasy. Bo meble pod wymiar to majątek, a jeszcze trzeba kupić cały sprzet kuchenny, skuć stare kafelki i położyć nowe, wygipsować ściany, wymienić rury, jakieś podłączenia elektryczne w odpowiednich miejscach porobić. Kurcze dziewczyny orientujecie się ile teraz taki standardowy remont kuchni kosztuje, bo ja jestem zielona, a oszczędzanie kiepsko nam idzie :(
Może któraś z was jest w temacie, Ile kasiory trzeba szykowac ?

mamy mieszkanko. kuchni w zasadzie nie remontowalismy, kupilismy mieszkanie z wyremontowana.i na dodatek w moim wymarzonym kolorze do kuchni-żółtym :), wiec na razei neic nei robimy tam. sypialnie wyremontowalismy w zeszłym roku, a teraz postanowilismy zrbic wszytstko na raz-jeden bałagan. finansowo pomogła nam ciocia z niemiec, z tad ten wyjazd :).
nie wiem ile remont kuchni, ale na łazienke wyliczyliśmy około 10 tys zł. zwszytskim niby.

mamy mieszkanko. kuchni w zasadzie nie remontowalismy, kupilismy mieszkanie z wyremontowana.i na dodatek w moim wymarzonym kolorze do kuchni-żółtym :), wiec na razei neic nei robimy tam. sypialnie wyremontowalismy w zeszłym roku, a teraz postanowilismy zrbic wszytstko na raz-jeden bałagan. finansowo pomogła nam ciocia z niemiec, z tad ten wyjazd :).
nie wiem ile remont kuchni, ale na łazienke wyliczyliśmy około 10 tys zł. zwszytskim niby.

Elżbietko fajnie, że możecie liczyć na pomoc rodziny. Taka rodzinę to teraz ze świeczką trzeba szukać. Szanujcie się nawzjem naprawdę, rewelacja.
Ja tak sobie wstępnie policzyłam, że kuchnia to chyba z 15 tys. Ale znam się na tym...jak nie powiem co. Więc tak szukam specjalistki, która skorygowałaby moje obliczenia ;)

reklama
Elżbietko fajnie, że możecie liczyć na pomoc rodziny. Taka rodzinę to teraz ze świeczką trzeba szukać. Szanujcie się nawzjem naprawdę, rewelacja.
Ja tak sobie wstępnie policzyłam, że kuchnia to chyba z 15 tys. Ale znam się na tym...jak nie powiem co. Więc tak szukam specjalistki, która skorygowałaby moje obliczenia ;)

Do góry