reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Tak czytam i liczę i mam nadzieje że mój dzidzoilek będzie dwa dni młodszy od Twojego Margolis. Nie mogę sie doczekać i jutro robię test, a powiedz mi, czujesz cos oprócz wewnętrznego napięcia mówiącego że to właśnie sie stał cud i jesteś w ciąży???

reklama
Margolis Gratulacje piekne te Twoje dwie kreseczki, ja tez jestem pelna nadzieji @ jak narazie nie ma  umowiona jestem do gina na 9 sty. i wlasnie wtedy mam zrobic test juz sie nie moge doczekac Buziaki dla Wszystkich  :) :)

Agi 25 dawno Cie nie widzialam :) ... Bede sie modlic zeby wstreciucha nie przyszla i zebys zobaczyla dwie piekne II kreseczki :)

z tego co widzę to masz 34 dc, a więc test na pewno już wykaże fasolkę. Ja czekam z niecierpliwościa na mam nadzieję pozytywny teścik :)
agi II kresek życzę :)

reklama
Do góry