reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Dziewczyny ale właściwie na jakiej podstawie sądzicie, że Quick jest najdokładniejszy? Bo jeśli chodzi o czułość, jest dokładnie taki sam jak inne - za wyjątkiem Bobotestu tego paskowego, w którym siusia się na paseczek a nie do pojemniczka - bo on jest czulszy. A tak, to cała reszta ma ten sam poziom wykrycia hormonu w moczu - sprawdźcie. Ja przy poprzedim testowaniu (weki temu ::)) zrobiłam przegląd testów i to jego wyniki.
Może Quick jest "szczęśliwszy" no ale sądząc po informacjach producenta, na pewno nie czulszy.
A, producenci podają różne mniej lub bardziej nieprawdopodobne ifno nt. wieku wykrywanej ciąży ale przecież liczy się nie to, tylko faktyczna czułość testu - taka sama w przypadku większości.

Dziewczyny ale właściwie na jakiej podstawie sądzicie, że Quick jest najdokładniejszy? Bo jeśli chodzi o czułość, jest dokładnie taki sam jak inne - za wyjątkiem Bobotestu tego paskowego, w którym siusia się na paseczek a nie do pojemniczka - bo on jest czulszy. A tak, to cała reszta ma ten sam poziom wykrycia hormonu w moczu - sprawdźcie. Ja przy poprzedim testowaniu (weki temu ::)) zrobiłam przegląd testów i to jego wyniki.
Może Quick jest "szczęśliwszy" no ale sądząc po informacjach producenta, na pewno nie czulszy.
A, producenci podają różne mniej lub bardziej nieprawdopodobne ifno nt. wieku wykrywanej ciąży ale przecież liczy się nie to, tylko faktyczna czułość testu - taka sama w przypadku większości.

DZIEWCZYNKI czy ja mam jutro zuuuuuuuuuuuuuupełnie zlikwidować ten wątek tzn. mam go usunąć??? czy niech sobie zostanie jakby ktoś chciał poczytać?

DZIEWCZYNKI czy ja mam jutro zuuuuuuuuuuuuuupełnie zlikwidować ten wątek tzn. mam go usunąć??? czy niech sobie zostanie jakby ktoś chciał poczytać?

reklama
Do góry