reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Aneczka będzie dobrze, kreseczka wcale nie jest bladziutka, tylko bardzo ładna!!!!! wczoraj jeszcze gadałyśmy o bolącym brzuszku a dziś już masz 2 kreseczki. ;D ;D ;D ;D ;D Może na poprawe nastroju zrób sobie jeszcze jeden teścik, jakiś czulszy? na pewno wyjdzie wyraźniejsza kreska. Jak mi wyjdzie we wtorek to wysle mężą po kilka różnych testów i będę sprawdzać kiilka razy :laugh: :laugh: :laugh:

Aneczka będzie dobrze, kreseczka wcale nie jest bladziutka, tylko bardzo ładna!!!!! wczoraj jeszcze gadałyśmy o bolącym brzuszku a dziś już masz 2 kreseczki. ;D ;D ;D ;D ;D Może na poprawe nastroju zrób sobie jeszcze jeden teścik, jakiś czulszy? na pewno wyjdzie wyraźniejsza kreska. Jak mi wyjdzie we wtorek to wysle mężą po kilka różnych testów i będę sprawdzać kiilka razy :laugh: :laugh: :laugh:

na jutro nie mam testu, mąż mi już dzis nie kupi, bo siedzi przed tv, ogląda mecz i pije browarek. ja jestem na zwolnieniu i nie bardzo mogę się ruszać z domu. Poczekam jeszcze jeden dzień. Idę robić kolacyjkę, odezwę się za jakiś czas. buziaczki kobitki

na jutro nie mam testu, mąż mi już dzis nie kupi, bo siedzi przed tv, ogląda mecz i pije browarek. ja jestem na zwolnieniu i nie bardzo mogę się ruszać z domu. Poczekam jeszcze jeden dzień. Idę robić kolacyjkę, odezwę się za jakiś czas. buziaczki kobitki

ja moze zrobie tescik za jakies 2-3 dni zebym juz byla na 100% pewna ze @ mnie nie zaleje.Ale w sumie jak tak pomysle to jest teraz inaczej niz jak przed @  :) piersi zwykle mnie bolaly tydzien przed i pozniej juz nie-teraz bola caly czas brzuch mnie tylko lekko bolal a wieksze bole byly dopiero przy @ no i ciagle mnie mdli ale nie wymiotuje aa i zgage mam czasem BOZE BLAGAM ZEBY TA WSTRECIUCHA @ TEGO NIE ZEPSULA !!!!

reklama
ja moze zrobie tescik za jakies 2-3 dni zebym juz byla na 100% pewna ze @ mnie nie zaleje.Ale w sumie jak tak pomysle to jest teraz inaczej niz jak przed @  :) piersi zwykle mnie bolaly tydzien przed i pozniej juz nie-teraz bola caly czas brzuch mnie tylko lekko bolal a wieksze bole byly dopiero przy @ no i ciagle mnie mdli ale nie wymiotuje aa i zgage mam czasem BOZE BLAGAM ZEBY TA WSTRECIUCHA @ TEGO NIE ZEPSULA !!!!

Do góry