reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze testowania...

a ja na poniedziałek wzięłam urlop i mam długi wekeend, szkoda tylko ze w sobote mój mężus prowadzi zajęcia na politechnice;/, pół dnai starconego ::) ::)
jedziemy do rodziców na podlasie :), steskniłam sie juz tak bardzo za mamą.

reklama
a ja na poniedziałek wzięłam urlop i mam długi wekeend, szkoda tylko ze w sobote mój mężus prowadzi zajęcia na politechnice;/, pół dnai starconego ::) ::)
jedziemy do rodziców na podlasie :), steskniłam sie juz tak bardzo za mamą.

Ja mam to szczęscie ze mieszkam z mamą i nie tęsknie :laugh: kiedyś myslałam ze sie wyprowadze i tak jak moje siostry bede wpadała tylko do niej z wizytą jednak poukładało się troszke inaczej niż planowałam i muszę zostac z mamą. Na szczescie mamy duzy dom i nie przeszkadzamy sobie ppzatym to złota kobitka i dogadujemy sie suuuperowo :) ( nie tak jak moje siostry) :(

Ja mam to szczęscie ze mieszkam z mamą i nie tęsknie :laugh: kiedyś myslałam ze sie wyprowadze i tak jak moje siostry bede wpadała tylko do niej z wizytą jednak poukładało się troszke inaczej niż planowałam i muszę zostac z mamą. Na szczescie mamy duzy dom i nie przeszkadzamy sobie ppzatym to złota kobitka i dogadujemy sie suuuperowo :) ( nie tak jak moje siostry) :(

reklama
Do góry