reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
o to niezły przypadek ta kobitka-hi hi ;)-no cóż smutno mi ale trzeba żyć dalej , a dziś mam piżamowe party z koleżankami tak więc trochę się rozwesele .Mam tylko nadzieje ,że wszystko ze mną jest o.k-i jestem zdrowa

o to niezły przypadek ta kobitka-hi hi ;)-no cóż smutno mi ale trzeba żyć dalej , a dziś mam piżamowe party z koleżankami tak więc trochę się rozwesele .Mam tylko nadzieje ,że wszystko ze mną jest o.k-i jestem zdrowa

wiec byłam u lekarza, w zasadzie nic mi nie powiedzial, dał skierowanie do okulisty i na rezonans (hurra, nei bede leżakowac w szpitalu ;D ;D :D :D!!). rezonas załatwiliśmy na piątek (!!), Normalnie czeka sie dwa miesiące, ale udało sie nam załatwic:):).niestety chyba z kontrastem ::) ::), ale cóz... mam nadzieje ze nic złego i niepotzrebnego tam nie ma...
mam jeszcze zbadac oczy (pole widzenia i dno oka), ale to musze jeszcze załatwic, mam nadzieje ze niedługo sie uda...

axxa a jak twoje nastroje do testowania??

wiec byłam u lekarza, w zasadzie nic mi nie powiedzial, dał skierowanie do okulisty i na rezonans (hurra, nei bede leżakowac w szpitalu ;D ;D :D :D!!). rezonas załatwiliśmy na piątek (!!), Normalnie czeka sie dwa miesiące, ale udało sie nam załatwic:):).niestety chyba z kontrastem ::) ::), ale cóz... mam nadzieje ze nic złego i niepotzrebnego tam nie ma...
mam jeszcze zbadac oczy (pole widzenia i dno oka), ale to musze jeszcze załatwic, mam nadzieje ze niedługo sie uda...

axxa a jak twoje nastroje do testowania??

reklama
Do góry