reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Oj ostatnio powstaje strona za strona. Kiedy wy to dziewczyny piszecie? ;D

LANA, czekam z niecierpliwością do 14. Ja chce byc ciotka ;)
Kroliczki sa slodkie. To macie teraz taka maskotke w domu do przytulania :)

reklama
Oj ostatnio powstaje strona za strona. Kiedy wy to dziewczyny piszecie? ;D

LANA, czekam z niecierpliwością do 14. Ja chce byc ciotka ;)
Kroliczki sa slodkie. To macie teraz taka maskotke w domu do przytulania :)

zebra -o rany strasznie  szczęśliwa tylko się boi bo  nie ma szczęścia do zwierzaków juz dwa chomiki jej padły ,dorzywały dwóch, trzech miesięcy i koniec a tak na nie uważała,jest strasznie delikatna i troskliwa-i nic to nie pomogło-mamy tylko z meżem nadzieje,że tym razem będzie inaczej  :).Klatke nam się udało odkupic od mojej przyjaciółki taką olbrzymią za 30 zł. a w sklepie taka sama 150 zł.-Agutek-dosłownie tak- przysłowiowa maskota ;D Ciocią- mam nadziejeże dziś nią zostaniesz ;D ;D ;D

zebra -o rany strasznie  szczęśliwa tylko się boi bo  nie ma szczęścia do zwierzaków juz dwa chomiki jej padły ,dorzywały dwóch, trzech miesięcy i koniec a tak na nie uważała,jest strasznie delikatna i troskliwa-i nic to nie pomogło-mamy tylko z meżem nadzieje,że tym razem będzie inaczej  :).Klatke nam się udało odkupic od mojej przyjaciółki taką olbrzymią za 30 zł. a w sklepie taka sama 150 zł.-Agutek-dosłownie tak- przysłowiowa maskota ;D Ciocią- mam nadziejeże dziś nią zostaniesz ;D ;D ;D

Tak sobie teraz pomyślałam ,że nie zły zbieg okoliczności poniewaz sześć lat temu nawet ponad kiedy nie mogłam zajść w ciąże z Wikulą  mąż kupił mi na pocieszenie króliczka miniaturke,i zaszłam zaraz w ciąże,może to teraz też jakiś znak  ::)?-ale wymyślam -co?  ;D

Tak sobie teraz pomyślałam ,że nie zły zbieg okoliczności poniewaz sześć lat temu nawet ponad kiedy nie mogłam zajść w ciąże z Wikulą  mąż kupił mi na pocieszenie króliczka miniaturke,i zaszłam zaraz w ciąże,może to teraz też jakiś znak  ::)?-ale wymyślam -co?  ;D

reklama
Do góry